pashaBiceps вече не е част от Virtus.pro
CS:GO

pashaBiceps вече не е част от Virtus.pro

Jaroslaw "pashaBiceps" Jarzabkowski вече не е част от Virtus.pro, обявиха от организацията.

30-годишният легендарен полски играч не е активен от декември месец, когато Virtus.pro обявиха новия си състав. Filip "NEO" Kubski беше освободен от организацията още тогава, а за pashaBiceps беше обявено, че ще имат съвместни планове през следващата година, но явно това няма да стане.


pashaBiceps на последното събитие, което спечели - DreamHack Masters Las Vegas

Договорът на играча с Virtus.pro вече е прекратен. В изявление, pashaBiceps каза, че ще се "завърне като Терминатор" след кратка пауза, докато мениджърът на Virtus.pro похвали pashaBiceps и каза, че той има основни заслуги в успеха на организацията.

Днес казваме "довиждане" на една известна легенда. PashaBiceps изигра основна роля в направата на Virtus.pro в доминантна сила в Европа и CIS и затова ние винаги ще му бъдем благодарни.

Аз уважавам неговото решение да търси нови предизвикателства и искам да му пожелая, както на него, така и на семейството му най-доброто, в каквото и да се захванат. Беше чест и привилегия да работим с теб" - каза Roman Dvoryankin, генерален мениджър на Virtus.pro

 Virtus.pro беше моят дом за много години, но сега е време да продължим напред и да направим следващата голяма стъпка. Благодаря на всички и успех на новите момчета. Ще си взема кратка почивка, но Papito ще се върне, като Терминатор - по-добър и по-силен" - каза pashaBiceps

През времето си във Virtus.pro, повече от пет години в организацията, pashaBiceps спечели 11 международни събития, включително един Major, EMS One Katowice 2014. Той също така спечели три MVP медала, включително на споменатия Major и на два пъти беше включен в най-добрите 20 играчи за годината, като през 2014 беше на 3-то място.

Е, една легенда вече няма да играе - временно или не, не се знае със сигурност. Едно е сигурно, че pasha остава в сърцата ни, като един от най-великите Counter-Strike играчи на всички времена и един от най-приятните хора, които сме срещали на живо или само гледайки го по събития и стрийм.

Ние също пожелаваме всичко най-хубаво на pasha и семейството му! Един великан на CS:GO сцената заслужава само най-доброто! УСПЕХ!

Източник: HLTV 

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
IEM Katowice Major по HaveFun TV
Ревю
Ревю на пад ROCCAT Sense Vital Force Wide

Няма коментари

Напиши коментар