pNshr ще бъде треньор на Assassins на Intel Challenge Katowice
CS:GO

pNshr ще бъде треньор на Assassins на Intel Challenge Katowice

Ще има още едно българско участие в Катовице, заедно с Цветелин "CeRq" Димитров и Емилиян "spyleadeR" Димитров - сега Николай "pNshr" Паунин ще бъде треньор на женския отбор на Assassins.

Бившият играч на Windigo - Николай "pNshr" Паунин ще бъде треньор на женския отбор на Assassins на Intel Challenge Katowice, разкри 27-годишният българин.

Българинът беше част от Windigo от октомври 2017, като уж стана анализатор в отбора година по-късно, за да освободи място за Валентин "poizon" Василев.

Той успя да помогне за класирането на отбора на ESL Pro League, където победиха EnVyUs с 2-1 карти. През юли Windigo спечелиха и Esports Balkan League Season 2, след победа над Valiance с 2-0. Но това остава в 2018 година, а дали Ники не е решил да премине изцяло към роля на треньор? Не е тайна, че той се справя изключително добре с воденето на отбор и неведнъж е бил IGL в кариерата му, така че позицията на треньор със сигурност ще му отива, а и смятам, че ще се справи доста добре.


pNshr ще бъде треньор на отбора на Assassins в Катовице

Начело с бившото дуо на Team Secret - Ksenia "vilga" Kluenkova и Michaela "mimi" Lintrup, Assassins заслужиха мястото си на турнира с награден фонд от 50 хил. долара, след като спечелиха втората европейска квалификация и са считани за едни от фаворитите за спечелване на цялото събитие, заедно с Besiktas, CLG Red и шампионите от Dignitas fe.

Intel Challenge Katowice ще започне от 28 февруари и ще продължи до 2 март, като част от IEM Katowice. Повече детайли по турнира, включително формат и график ще бъдат пуснати скоро.

Assassins ще се състезават на Intel Challenge Katowice в следния състав:

Russia Ksenia "vilga" Kluenkova
Russia Alyona "Candy" Kuvaeva
Denmark Michaela "mimi" Lintrup
Belgium Kelly "KllyVe" Verhaegen
United States Klaudia "klaudia" Beczkiewicz

Bulgaria Николай "pNshr" Паунин (треньор)

Може да пожелаем само успехи на Николай "pNshr" Паунин в следващите му приключения и дано това да му донесе много хубави емоции!

А докато чакаме да видим как ще се развият нещата, вие може да следите срещите на IEM Katowice Major 2019, с коментар на български език, само по HaveFun TV! Приятно гледане!

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар