pNshr вече е анализатор в Windigo
CS:GO

pNshr вече е анализатор в Windigo

След пристигането на Валентин "poizon" Василев, някой от Windigo трябваше да предаде щафетата.

След пристигането на poizon в отбора на Windigo, pNshr трябваше да предаде щафетата на младия талант, който ще бъде новият снайперист в отбора.

Не че е голяма философия, но точно няколко дни преди това си говорихме в офиса за това, какво точно ще стане след пристигането на poizon. Аз реших да пусна стратегическата ми мисъл и казах, че poizon ще бъде снайпер, защото те имат гореща нужда от такъв, bubble ще бъде новият support на отбора и ще помага с хвърлянето на пушки и гранати по картата, заедно с това да бъде лидер на отбора, Blocker ще бъде lurker, а v1c7oR и SHiPZ ще бъдат страшилищата в атаката на отбора. Е, оказах се прав.

Но нека се върнем към Николай "pNshr" Паунин, един от ветераните на българската CS:GO сцена, който е в отбора на Windigo от октомври 2017-та година

Той успя да помогне за класирането на отбора на ESL Pro League, където победиха EnVyUs с 2-1 карти. През юли Windigo спечелиха и Esports Balkan League Season 2, след победа над Valiance с 2-0

В момента българите се намират на 12-то място в ESL Pro League Season 8, като спечелиха само три от 12 изиграни карти. Очакваме отбора да се представи добре и на NoxFire League, която има награден фонд от 10,000 долара.

Малко по-рано, pNshr даде интервю за HaveFun TV, което може да видите тук:

 

От сега нататък, pNshr ще поеме ролята на анализатор в Windigo, макар в Twitter той да оповести напускането на отбора и че скоро ще даде повече информация за своето бъдеще.

След промените в състава на Windigo, то отбора изглежда така:

Bulgaria Камен "bubble" Костадинов
Bulgaria Виктор "v1c7oR" Дянков
Bulgaria Янко "blocker" Панов
Bulgaria Георги "SHiPZ" Григоров
Bulgaria Валентин "poizon" Василев

Bulgaria Антон "ToH1o" Георгиев (треньор)

Bulgaria Николай "pNshr" Паунин (анализатор)

Няма коментари

Напиши коментар