poizon в Windigo - Драмата продължава
CS:GO

poizon в Windigo - Драмата продължава

Валентин "poizon" Василев е новото попълнение в отбора на Windigo, но на каква цена?

Българският талант подписа с отбора на Windigo, въпреки че Bpro твърдят, че той все още е обвързан с тях.

След като Bpro и Windigo не достигнаха до споразумение, сега изведнъж се появиха снимки в социалните мрежи как Валентин "poizon" Василев подписва договор с отбора на Windigo.

Всичко до тук ви звучи доста странно, нали? Как така играч, който все още има договор с Bpro до края на 2019-та, сега подписва договор с друг клуб? Ами за съжаление и ние не знаем. Само знаем, че Bpro определено не са доволни от случващото се, след като пуснаха tweet, който гласи, че след като собственика на Windigo не може да закупи играч, то той го краде:

 След като играча беше сложен на резервната скамейка, след това той обяви в социалните мрежи, че прекратява договора си с Bpro едностранно.

Но как прекратяваш договор едностранно, нямаме представа. Аз лично предполагам, че има нещо свързано с това, че играчът беше сложен като резерва и ако е използвал дупка в договора, то тогава има реален шанс всичко да му се размине, защото в момента със сигурност адвокатите на Bpro са се задействали по случая.

Свикнали сме да ставаме свидетели на нередности, но дали в момента съществува такава? Как прекратявате договор едностранно? Дали това няма да се отрази зле на кариерата на един от най-обещаващите таланти на БалканитеОчаквайте още информация в идните дни.

А до тогава, както винаги - Have Fun!

Няма коментари

Напиши коментар