Поканените отбори за DreamHack Summer са ясни
CS:GO

Поканените отбори за DreamHack Summer са ясни

DreamHack обявиха листа с поканените отбори за събитието, което ще се случи скоро.

Директно поканените отбори за турнира с награден фонд от 100 хил. долара включват и един отбор, който в момента е в топ 20 на световната ранглиста - AVANGAR (#16), както и един от топ 30 - OpTic, които се очаква да играят с новото си попълнение Rene "TeSeS" Madsen, с когото играха на отворената квалификация за ESL One New York, след като трябваше да замести Marco "Snappi" Pfeiffer.

DreamHack Summer ще маркира и LAN дебюта на Ioann "Edward" Sukhariev, като играч на Winstrike. Украинският ветеран ще поеме IGL ролята в отбора, след като Kirill "Boombl4" Mikhailov замина посока Natus Vincere, за да се опита да помогне на отбора да постигне резултатите, които заслужава, поради невероятната форма на S1mple.


Edward ще направи своя LAN дебют с новия си отбор Winstrike

31-годишният играч беше част от Na`Vi от 2009 година, като изключим периода през 2013, когато игра за Astana DragonsEdward е спечелил огромен брой международни турнири и стигна до финала на три Major CS:GO турнира - DreamHack Cluj-Napoca 2015, MLG Columbus 2016 и FACEIT Major London 2018.

Към шестте поканени отбора ще се присъединят и Valiance и Ancient, които се класираха от онлайн квалификациите и така ще играят в Йонкьопинг на DreamHack Summer, което ще се проведе в Elmia Convention Center от 15-17 юни.

Ето и поканените отбори за турнира:

Kazakhstan AVANGAR
Denmark Tricked
Poland Aristocracy

Denmark OpTic
Sweden Chaos
CIS Winstrike

Турнирът ще започне с групова фаза, която ще бъде във формат двойна елиминация, като решаващите мачове ще бъдат bo3, а двата най-добри отбори от двете групи ще се класират за плейофите, които също ще бъдат във формат bo3, но единична елиминация.

Ето и групите:

Group A
Kazakhstan AVANGAR
Denmark Tricked
Poland Aristocracy
CIS Winstrike

Group B
Serbia Valiance
Denmark OpTic
Sweden Chaos
Sweden Ancient

 

 

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар