Поканените отбори за DreamHack Tours са ясни
CS:GO

Поканените отбори за DreamHack Tours са ясни

Всичките шест поканени отбора за DreamHack Open Tours бяха обявени.

Станаха ясни отборите, които ще участват на DreamHack Open Tours, като на върха на листата са отборът на mousesports, чийто нов състав се изкачва в световната ранглиста стремглаво.

След като ни впечатлиха на ESL Pro League Season 9 и вече се класираха за финалите, след много добра игра, те също така стигнаха до 5-6 място на IEM Sydney, като се има предвид, че състава е още млад.

Организаторите увеличиха и броят на поканите за отбори от Франция, като ще наблюдаваме отборите на G2, бившите 3DMAX, които вече са FrenchFrogs, които ще представляват държавата домакин,з аедно с Instinct, които се класираха от френската квалификация.


mousesports ще се борят за първата си титла, в новия състав с karrigan, Frozen и woxic

Останалите три отбора, които бяха директно поканени на събитието с награден фонд от 100 хил. долара са AVANGAR, Valiance и Ghost,  като българите от Windigo също ще играят там, а те се класираха, след като бяха на върха на Европейската квалификация през април месец.

Ето и списъкът с отбори на DreamHack Open Tours, който ще се проведе от 17-19 май:

France G2
France FrenchFrogs
Europe mousesports
Bulgaria Windigo

United States Ghost
Kazakhstan AVANGAR
Serbia Valiance
France Instinct

Windigo се класираха за още едно събитие на DreamHack, което ще се проведе в Далас.

След като момчетата бяха поканени да участват в затворените европейски квалификации за DreamHack Masters Dallas 2019, те се изправиха срещу още няколко добре утвърдили се имена в CS:GO сцената, а именно съставите на BIG (с 2 на 0), G2 Esports (с 2 на 1) в полуфинала и AVANGAR (с 2 на 0) на финала, за да се класират накрая за основното събитие.

DreamHack Masters Dallas 2019 ще се проведе от 28-ми май до 2-ри юни в Kay Bailey Hutchison Convention Center и ще включва награден фонд от 250 хиляди долара.

Груповата фаза ще бъде от 28-ми до 30-ти май, а плейофите ще са от 31-ви май до 2-ри юни.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар