Повече от половината играчи от bronze и silver са качили дивизията си през 2018
CS:GO

Повече от половината играчи от bronze и silver са качили дивизията си през 2018

Колкото по-висок ранг сте в League of Legends, толкова по-трудно става. 

Ако някога сте се чудели колко трудно в да се качите в дивизиите на League of Legends, то нещо за вас. Ако сте в по-долна дивизия, дали gold е реалистична цел? Според статистиките от League of Legends, това е напълно възможно. Всъщност над половината играчи, които през 2018г. са били в bronze или silver, са се изкачили в по-горна дивизия. Процентът на играчите отишли в gold или друга дивизия, е над 70. На въпросните играчи им е отнело средно 24 - 25 игри. И така повечето от играчите с най-ниско ELO а успели да го качат.

Не е учудващо за никого, че в по-горните дивизии е по-трудно да качиш ранг. Разбира се това е относително и зависи от способностите ви, но данните са такива. 

Друга интересна статистика показва, че играчите, които се интересуват от статистиките и се осланят на числа, се справят по-добре в играта - отново нещо не изненадващо. Над  100,000 човека през миналата година са използвали само една от платформите за билдове на различни герои и статистика за тях. Разбира се, накрая се оказва, че всичко е в числата. 

Какъв е изводът - гледайте статистики и обръщайте внимание на написаното за предметите и героите. 

Друго нещо, което можете да направите, е да гледате стриймове на добри играчи и дори турнири.

В момента тече Summer Split в различните региони, а аналзаторите правят доста, за да обясняват различни подробности за геймплея след срещите. Много стриймъри в момента правят и видеа за отделните герои, от които можете да научите различни неща. Споделете в коментарите как вие качвате дивизии и кои стриймъри или турнири следите. 

Желаем ви успех и разбира се, никога не губете удоволствието от играта - то е най-важно. Както обичаме а казваме Have Fun!

Източник: dotesports

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар