Промени по Cobblestone в новия ъпдейт на CS:GO
CS:GO

Промени по Cobblestone в новия ъпдейт на CS:GO

Valve пуснаха нов ъпдейт за CS:GO, който естествено е тематичен за Хелоуин.

Valve решиха да пуснат ъпдейт на нашата любима игра, който добавя неща свързани с Хелоуин, както и любимия ни стар\нов Cobblestone.

Започваме с това, че в режим на игра Casual, Demolition и Flying Scoutsman, играчите ще обитават света като духове, след като умрат и това ще продължи до края на рунда.

Духовете ще могат да се виждат от други духове и обзървъри. Ще може да обладавате ботове, колкото и странно да звучи и още много забавни неща.

Нека обърнем малко внимание на Cobblestone.

След като влезнах в сървъра се запознах с тази СТРАШНА кокошка, която искаше да ми разкаже за някои нови неща по картата.

Първо ме заведе на MID, където липсват вратите и пространството е направено по-отворено, което предразполага към по-интересна игра, когато картата се завърна в активния "map pool".

Като говорехме за интересни неща, то е премахнато свързването на MID с A Long, което означава че стратегията на CT-тата ще трябва да се промени, ако искат да опазят А бомба, понеже ще бъде много трудно да се пази от един човек, както преди.


В началото споменахме промени, а няма как да не ви покажем новата бомба А. Много отворени пространства, а какво шоу ни очаква...

Няма да оставим и любимия ни A long, където са добавени няколко затруднения, освен премахнатия "connector".

Отиваме на бомба Б, където отново са добавени няколко неща, които да подпомогнат терористите при нападение.

В "Drop" вече може да се "boost-вате" сами и няма да имате нужда от партньор, на когото да се катерите върху главата. Яко, а?

Пълните промени може да видите ТУК. И както винаги - Have Fun!

Няма коментари

Напиши коментар