pronax и znajder възраждат Ancient
CS:GO

pronax и znajder възраждат Ancient

Бившото дуо на fnatic - Markus "pronax" Wallsten и Andreas "znajder" Lindberg са решили да играят отново под тага на Ancient, заедно с други трима шведи.

Ancient бяха създадени в ранната 2016 година от pronax след раздялата му с fnatic, с който той спечели три Major титли, а една от тях беше именно със znajder.

С Ancient спечели Pantamera CS:GO Challenge в Стокхолм, преди да се присъедини към GODSENT. Те спряха да съществуват през юни 2018, а техният CS:GO състав беше откупен от Red Reserve, които пък в момента имат финансови проблеми и най-вероятно също ще спрат да съществуват.


znajder и pronax са отново заедно в Ancient

В този нов вариант на Ancient, освен бившото fnatic дуо, сега ще видим и друг добре познат играч - Robin "robiin" Sjogren. Неговият бан беше премахнат от Valve, след четири години забрана за игра в Major турнири.

За да запълни състава, отборът се обърна към две изгряващи шведски звезди: 20-годишният Rasmus "kreaz" Johansson, който вече няма да играе за duttdutt (отбор, който стана четвърти на IeSF World Championship 2017). kreaz също така игра и за Red Reserve на Bets.Net Masters като stand-in. 

Другият играч е 16-годишният Peppe "Peppzor" Borak, който се състезава в ESEA S29 Advanced с отбора на tragigt.

"След няколко разговора с pronax, ние стигнахме до заключението, че трябва да създадем изцяло шведски отбор от изгряващи таланти и мислим, че сме намерили добър микс, за да създадем нещо голямо" - каза znajder.

"След като от известно време тренираме, ако има някоя организация, която е заинтересована да ни покани в някоя лига или турнир, ще се радваме да се докажем."

"Ние, също така, си търсим организация. Може да се свържете с нас на WeAncient@gmail.com."

Междувременно pronax каза пред HLTV, че той ще направи "Ask Me Anything" (AMA) Q&A сесия на която ще отговаря на въпроси от фенове в reddit, в петък от 17:00 часа.

Ancient, които ще се състезават на затворената квалификация за LOOT.BET HotShot Series Season 2 ще имат следния състав:

Sweden Markus "pronax" Wallsten
Sweden Andreas "znajder" Lindberg
Sweden Robin "robiin" Sjögren
Sweden Rasmus "kreaz" Johansson
Sweden Peppe "Peppzor" Borak

Pronax е една от иконите на световния Counter-Strike, като най-голяма известност придоби с отбора на Fnatic, с който успя да стигне до три Major титли, в ерата, когато Fnatic изглеждаха непобедими.

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар