Renegades ще заемат мястото на Mousesports на StarSeries i-League Season 7
CS:GO

Renegades ще заемат мястото на Mousesports на StarSeries i-League Season 7

Отборът на Renegades ще заеме мястото на "мишките" на StarSeries i-League Season 7, след като те отказаха поканата си, заради скорошните промени в отбора.

Поради скорошните промени в отбора на mousesports се наложи отборът да откаже поканата за StarSeries i-League, като отново виждаме напускането на Martin "STYKO" Styk и Chris "chrisJ" de Jong, както и треньорът им - Sergey "Imbt" Bezhanov.

Предишният път, в който STYKO беше махнат от mousesports, той игра за Cloud9 за три събития - ESL One Cologne, ELEAGUE Premier и FACEIT Major заедно с Golden. С времето, прекарано там, изглежда двете страни не се сработиха - след Major-a в Лондон той се върна в mouz без развитие на фронта с Cloud9. В mousesports нещата отново не проработиха и сега виждаме отново неговото напускане.

На мястото на отбора на mousesports идват Renegades, които в момента играят на IEM Katowice Major и се класираха за Champions фазата, която им уреди и Legends статут, след като завършиха New Legends фазата с резултат 3-1 и ще се изправят срещу MIBR в четвъртфиналите, в петък.


Играчите на Renegades ще пътуват за Китай, за да участват на StarSeries i-League Season 7

Сегашният състав на Renegades изигра първия си турнир, след идването на Jay "Liazz" Tregillgas и Sean "Gratisfaction" Kaiwai на StarSeries i-League, където завършиха на 5-8 място, след като отпаднаха на четвъртфинал от OpTic.

Турнирът с награден фонд от 500 хил. долара - StarSeries i-League Season 7 ще започне на 30 март и ще завърши на 7 април в Шанхай, Китай, като участниците може да намерите малко по-долу:

Other HellRaisers
Brazil MIBR
Finland ENCE
Germany BIG
Australia Renegades
United States NRG
Denmark North
United States Rogue

Sweden NiP
Ukraine Natus Vincere
CIS Spirit
China TYLOO
Europe FaZe
Sweden fnatic
China CyberZen
Brazil paiN

Renegades се представиха почти перфектно на Intel Extreme Masters Katowice Major, като загубиха само една среща от Astralis в New Legends фазата на турнира. Австралийците са може би най-приятната изненада на турнира до момента, като никой не очакваше те да стигнат до статут "Legends".

Напълно нормално е те да получат поканата и да заемат мястото на "мишките", а също така очакваме да се представят достойно в Китай.

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар