RobbaN вече не е треньор на FaZe Clan
CS:GO

RobbaN вече не е треньор на FaZe Clan

Robert "RobbaN" Dahlstrom вече няма да бъде треньор на FaZe Clan, обявиха от организацията.

В изявление, 33-годишният играч обясни, че е взел решението поради лични причини, като наскоро той стана баща за втори път а също така добав, че скоро ще заеме нова роля във FaZe, която ще бъде разкрита по-късно този месец.

RobbaN е известен с това, че като играч се е състезавал за отбори като Begrip, NiP, SK Gaming преди време на Counter-Strike 1.6, а във FaZe Clan е треньор от февруари 2016, като само Havard "rain" Nygaard е единствения състезател с по-дълъг престой от него.


RobbaN вече няма да бъде треньор на FaZe Clan

Под ръководството на RobbaN - FaZe Clan спечели няколко големи турнира, включително ELEAGUE Premier 2017 и IEM Sydney 2018, като те бяха на първо място в световната ранглиста за 15 седмици, между октомври 2017 и април 2018.

Изявлението идва след като FaZe активно търсеха пети играч, защото сложиха Finn "karrigan" Andersen на резервната скамейка, който по-късно премина под наем в сeвeрноамериканската организация Envy.

FaZe ще направят своя дебют с новия си състав, в който не е ясно кой ще бъде пети, но се спекулира, че това ще бъде Dauren "AdreN" Kystaubayev след две седмици, когато ще играят на iBUYPOWER Masters от 19-20 януари. Турнирът има награден фонд от 200 000 долара и в него ще участват отбори, като Astralis, fnatic, compLexity, Liquid, Ghost, Luminosity и Cloud9.

Ето какво написаха от FaZe Clan в Twitter:

 С промените в състава, FaZe Clan ще изглеждат по следния начин:

Bosnia and Herzegovina Nikola "NiKo" Kovač
Sweden Olof "olofmeister" Kajbjer
Norway Håvard "rain" Nygaard
Slovakia Ladislav "GuardiaN" Kovács

Дали AdreN ще бъде петият играч не е напълно ясно, но Denis "seized" Kostin беше попитан на стрийм, кой смята, че ще бъде петият играч на FaZe и той без да се замисли отговори AdreN, което още веднъж потвърждава тази теория. Дали seized не издаде всичко случващо се без да иска или просто ни послъгва... ще разберем скоро.

А до тогава, както винаги - Have Fun!

Няма коментари

Напиши коментар