S1mple е носителят на приза MVP на Starseries S5
CS:GO

S1mple е носителят на приза MVP на Starseries S5

Суперзвездата на Na`Vi - Oleksandr "s1mple" Kostyliev е носителя на наградата за най-полезен играч на турнира StarSeries i-League Season 5 от HLTV.org и betway.

Украинското продиджи направи още един феноменален турнир, отново с много висок рейтинг - 1.47 във финала с NRG, и така помогна на Natus Vincere да спечелят титлата с 2-0 карти.

С това си представяне, s1mple увеличи рейтинга си от събитията на 1.40, като от отбора му, най-много се приближава Denis "electronic" Sharipov с 1.19.

20-годишният играч завърши 19-те карти, които изигра с 1+ рейтинги и беше най-добрият играч на Na`Vi, във всички, освен 2 мача, които отборът му изигра в Киев.

s1mple водеше статистиките на турнира в няколко категории, освен рейтинг, включващи ADR (91.6), убийства на рунд (0.94), процент рундове с поне едно убийство (57.6%), отварящи убийства за рунда (78).

Това е петата MVP награда, в кариерата на s1mple и трета от началото на годината. Предишните две са отново от Starseries и DreamHack Masters Marseille - две събития, в които Natus Vincere бяха победени във финала.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар