S1mple и Flamie в преговори с SK-Gaming
CS:GO

S1mple и Flamie в преговори с SK-Gaming

Дуото на Natus Vincere - Александр "S1mple" Костилиев и Егор "flamie" Василиев са в преговори с SK-Gaming, като новините идват от три големи източника - HLTV, Flickshot и ESPN Esports Brasil.

Бразилците определено искат да привлечат нови хора в състава си, след разочароващото си представяне от началото на годината, като кулминацията беше отпадането от WESG още в груповата фаза.

Александр "S1mple" Костилиев и Егор "flamie" Василиев, двете големи имена в Na`Vi са в началото на листата с потенциални кандидати за SK-Gaming, а отборът най-вероятно ще премахнат TACO и boltz, като преговорите са вече започнали.

HLTV научиха, че преговорите за S1mple са в напреднала фаза, от тези с flamie, но исканата цена за S1mple все още е голямо препятствие за SK-Gaming. Според Flickshot.fr, съставът може да се присъедини към Immortals в близко бъдеще и да играе под легендарния таг "mibr" или "Made In Brazil.

Flamie играе за Natus Vincere от 2015-та година, когато подписа своя договор, докато S1mple е там от 2016. И двамата имат договори за Na`Vi до 2019-та година.

TACO е заедно с FalleN от Ноември 2015-та година, когато състават още играеше под цветовете на Luminosity, които спечелиха два поредни Major-а през 2016. Boltz се присъедини към отбора през 2017, под наем от Immortals и помогна на състава да спечелят EPICENTERBLAST Pro Series и the ESL Pro League S6 Finals.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар