s1mple обясни защо някои професионални CS:GO играчи никога няма да бъдат консистентни
CS:GO

s1mple обясни защо някои професионални CS:GO играчи никога няма да бъдат консистентни

Звездата на днешния Counter-Strike: Global Offensive - Aleksandr "s1mple" Kostyliev разкри защо вярва, че някои професионални играчи няма да се развият повече от това което са, дори да вкарват много часове в тренировки.

Суперзвездата на Natus Vincere, който е смятан и за най-добрият играч в света може да няма много успехи в последните няколко турнира, но никой не се съмнява в неговата работна етика и, че прекарва изключително много време в играта, за да поддържа върховна форма.

Както всички професионални играчи, s1mple прекарва много часове в играта, но въпреки това никой не се доближава до неговата форма в момента.


s1mple е във върхова форма в последната година и половина и все още няма равен в CS:GO

По време на стрийм на 14 юни, украинецът играеше игри във FACEIT Pro League, заедно с няколко други професионални CS:GO играчи, когато зрителите започнаха да го питат за мнението му посока изгряващият талант "D0cC". S1mple обясни, че искал играчи, които изиграват ситуациите умно, а не глупаво, когато напрежението е голямо.

"Ако наистина ще играеш глупаво в такива рундове, тогава какво? Защо си в FPL, защо играеш CS? - каза s1mple.

"Дори в FPL, Matchmaking, FACEIT или където и да е, винаги трябва да даваш 100% от себе си."

Той продължи с думите: "Как искаш да бъдеш консистентен в официални игри, ако не можеш да бъдеш консистентен в други мачове?" Не разбирам въпроса "как да бъда консистентен?". Просто винаги давай всичко от себе си"

Защо някой би взел s1mple насериозно?

Като се има предвид, че s1mple има огромен талант и се счита за най-добрият играч в света, то то е много лесно за него да ти каже, че трябва да даваш 100% от себе си винаги.

Въпреки това, той тренира по начина по който казва и винаги дава 100% от себе си, дори когато играе с приятели в по-спокойни среди.

Дали топ играчите ще се вслушат в думите му и ще започнат да отделят по толкова време на играта, колкото той, не се знае. Все пак, всички знаем, че като има конкуренция, така е по-добре за всички, защото нивото на игра се повдига, а ние все още не сме видяли докъде може да стигне s1mple, в търсенето на Major титла.

Какво мислите? Дали s1mple тепърва има какво да ни показва или пък вече не е стигнал своя лимит? Напишете в коментарите!

 

Източник: Dexerto

Няма коментари

Напиши коментар
Tags