ScreaM и Draken в нов отбор
CS:GO

ScreaM и Draken в нов отбор

Нов отбор с бивши играчи на Red Reserve, G2 и OpTic беше обявен официално.

Новият отбор включва трима шведи - William "draken" Sundin, Hampus "hampus" Poser и треньорът Christian "chrille" Lindberg, като триото беше освободено от Red Reserve - организация, за която се говори, че има проблем с финансите и най-вероятно ще бъде закрита.

Kevin "Ex6TenZ" Droolans, който официално напусна G2 в четвъртък, сега е в този отбор, като ролята ще му бъде IGL, а до него ще видим и бившия му съотборник - Adil "ScreaM" Benrlitom, който миналия месец спря да играе за NoChance.


ScreaM и draken отново ще са заедно в отбор

Съставът ще бъде завършен от Kevin "HS" Tarn, който беше част от PENTA и OpTic, като дори има участие на Major.

"Мотивиран съм да се върна на върха и съм щастлив да обявя, че от днес ще започна да играя със ScreaM, Ex6TenZ, HS и hampus. Всеки един от нас е свободен агент и е отворен към оферти."

"Всички нямат търпение да стартираме и да играем заедно и да създадем нещо велико.  Сигурни сме, че нашият опит от висотите на Counter-Strike, индивидуалностите ни и страхотното лидерство ще ни върне обратно към най-добрите отбори в света много бързо."

"В момента си търсим организация, която да представляваме, а вие може да се свържете с нас на joelericson1@gmail.com" - каза draken

 Новият интернационален отбор ще продължи да се подвизава под името Uruguay, докато не намерят организация, като ще се състезават в ESEA MDL, чрез квотата която Red Reserve имат, а отборът изглежда по следния начин:

Sweden William "draken" Sundin
Sweden Hampus "hampus" Poser
Belgium Adil "ScreaM" Benrlitom
Belgium Kévin "Ex6TenZ" Droolans
Estonia Kevin "HS" Tarn

Sweden Christian "chrille" Lindberg (треньор)

Какво мислите, дали новият отборна draken ще направи нещо или ще продължат по същия път, както до момента? Със сигурност отборът има потенциал, но дали ще се развие, не се знае.

А докато очакваме draken отново да стане топ играч и да направи топ отбор, както винаги - Have Fun! 

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар