ScreaM и Ex6TenZ ще създават нов отбор
CS:GO

ScreaM и Ex6TenZ ще създават нов отбор

Все още е слух, но се очаква да се случи в близките няколко седмици.

Белгийската Counter-Strike звезда Adil "ScreaM" Benrlitom, която наскоро сякаш залезе малко, ще създава нов отбор с отпадналия от сметките на G2 Kevin "Ex6TenZ" Droolans.

Според многобройни източници, които са близки до играчите, те са се разбрали да сътворят чудото, но кои ще бъдат останалите трима е все още мистерия за нас.

Има предположения, че единият от играчите може да бъде David "devoduvek" Dobrosavljevic от отбора на LDLC, но нищо не е потвърдено, както вече разбрахте.


devoduvek може да бъде третият играч в отбора (Изображение: HLTV)

Ex6TenZ в момента е на резервната скамейка и още има договор с G2 Esports, където игра от средата до края на 2018 година преди да бъде заменен. Всички знаем, че той е известен с тактическия и методичен похват в Counter-Strike: Global Offensive, както в играта, така и като капитан на отбора.

Преди да отиде в G2 Esports, той игра за LDLC, но не успя да постигне успехите от предишни години с VeryGames и Titan.


Ex6TenZ ще се опита да възроди кариерата си (Изображение: HLTV)

ScreaM, от друга страна, в момента е свободен агент и общо взето може да си прави каквото поиска, като последният договор му беше с отбора на Envy в началото на 2018. Въпреки неговите напъни да се присъедини към голям професионален отбор на няколко пъти във втората част на 2018, то той остана без такъв до момента. Видяхме го да играе за Fnatic на ESL One: New York миналият септември.


ScreaM отново ще си пробва късмета, заедно с Ex6TenZ (Изображение: HLTV)

Devoduvek беше част от LDLC от май 2018, когато се присъедини заедно с бившия играч на Misfits - Francois "AmaNEk" Delauney. AmaNEk напусна LDLC преди една седмица, след като договорът му с отбора изтече. Не е ясно дали AmaNEk няма да бъде още една част от пъзела, който Ex6TenZ подрежда в момента, но скоро ще разберем!

Ex6TenZ беше един от най-добрите IGL в зората на CS:GO, като отборът на VeryGames беше единственият отбор, който успяваше да се противопостави на тогавашните Ninjas in Pyjamas, които бяха непобедими за много дълго време. Времето му в G2 и проектът на shox не даде резултат, но има много фактори, които влияят, не е само до един човек. Отново мешаница във френската сцена, като това ще бъде четвъртият отбор, който ще наблюдаваме заедно с G2 Esports, Vitality и LDLC.

Пожелаваме си да гледаме хедшот машината ScreaM в действие още известно време, за да може да му се нарадваме. Ако не... ще го гледаме на стрийм!

А докато Ex6TenZ сформира Voltron, както винаги - Have Fun!

 

Няма коментари

Напиши коментар