shox се завърна в G2; NBK- и apEX вече са резерви
CS:GO

shox се завърна в G2; NBK- и apEX вече са резерви

G2 разкриха новия си състав за мачовете в ECS Season 5 Finals, включващ Richard "shox" Papillon.

26-годишният играч се завръща обратно в G2, след като спря да играе през март, за да му бъде направена операция на китката, а бившият играч на OpTic - Oscar "mixwell" Canellas го замести.

Заедно със shox идва и бившият му съотборник - Edouard "SmithZz" Dubourdeaux, който наскоро спря да бъде треньор на G2, за да може да се състезава отново, като играч.

Nathan "NBK-" Schmitt, който пое ролята IGL, след напускането на shox, както и Dan "apEX" Madesclaire са преместени при резервите, а G2 са готови да приемат оферти за тях.

Хората, които ще запълнят състава са - бившият играч на LDLC Kevin "Ex6TenZ" Droolans, който за момента е stand-in, също така и капитан на отбора за събитието в Лондон. Белгийският ветеран беше част от оригиналния френски отбор на G2 за 2 месеца, преди да даде мястото си на Alexandre "bodyy" Pianaro.

Решението на G2 да освежи състава си идва след серия от незадоволителни резултати, а смяната на IGL-а не промени нищо. След като shox напусна, отбора завърши 13-16 на DreamHack Masters Marseille, 7-8 на IEM Sydney и в крайна сметка изпаднаха от топ 10 в световната класация за първи път след повече от година.

Според Flickshot.fr, shox е имал планове да играе с NBK-, но след като се консултирал с играчите, те не изявили желание да играят с него и затова shox взе bodyy.

В становище, треньора на отбора Jerome "NiaK" Sudries каза, че тези промени представляват една "нова стъпка" за отбора, като финалното решение ще бъде взето преди ESL One Cologne.

G2 са в група Б (Group B) за ECS Season 5 Finals, заедно с NRG, FaZe и Luminosity, като първият им мач ще бъде срещу CeRq и компания (NRG).

Френският отбор ще има следния състав на събитието:

France Richard "shox" Papillon
France Kenny "kennyS" Schrub
France Alexandre "bodyy" Pianaro
France Edouard "SmithZz" Dubourdeaux
Belgium Kévin "Ex6TenZ" Droolans (stand-in)

 

 

Източник: HLTV, DeviantArt

 

Няма коментари

Напиши коментар