SK спечелиха Moche XL Esports
CS:GO

SK спечелиха Moche XL Esports

SK-Gaming победиха HellRaisers с 2-0 и вдигнаха трофея на Moche XL Esports.

Всичко започна на Cache, изборът на SK, HellRaisers успяха да спечелят рунда с пистолетите, както и последвалите anti-eco рундове.

След това SK успяха да спечелят първия рунд с пушки и макар многобройните опити на HellRaisers да защитят бомба А и Б, SK с много спокойна игра ги превземаха и стигнаха до резултат 10-5.

HellRaisers започнаха втората част с печелене на рунда с пистолетите, който даде началото и на една, добра серия от рундове в тяхна полза. Европейците стигнаха до резултат 12-11. SK отвърнаха и взеха още 2 рунда, за да стигнат до 13-я. HellRaisers, от своя страна, трябваше да отвърнат на удара и стигнаха до 15-я рунд. Не всичко беше решено, обаче! SK стигнаха до допълнителното време и дори да го спечелят с 19-17, макар Issa "ISSAA" Murad да беше на върха на класацията, с 1.27 рейтинг.

Следващата карта беше Overpass, изборът на HellRaisers.

Gabriel "FalleN" Toledo и компания не дадоха никакви шансове на противниците им, като първата част завърши при резултат 11-4. SK стигнаха и match point, въпреки това европейците се опитаха да се завърнат, но не успяха и всичко завърши при резултат 16-10.

 0 - 2 

17 Cache 19

10 Overpass 16

 

Източник: HLTV, Trasgo

Няма коментари

Напиши коментар