SmithZz и Ex6TenZ - несполучливата френска революция
CS:GO

SmithZz и Ex6TenZ - несполучливата френска революция

Дуото SmithZz и Ex6TenZ бяха сложени на пейката отново, след незадоволителни резултати на отбора G2.

G2 и новият им проект, който започна през юни месец и върна SmithZz обратно в игра, след като беше тръгнал да се изявава като треньор, сега свърши.

От друга страна Ex6TenZ пое IGL ролята в отбора, но и двамата не помогнаха на G2 да направят нещо запомнящо се, освен провалите. На мястото на двамата идват Lucky и JaCkz.

Резултатите на G2 въобще не бяха задоволителни, като те приключиха от ESL One Cologne на 5-6 място, ако не друго, поне успяха да си запазят място на следващия Major в Катовице. Турнирите, които последваха, бяха ESL One New York и cs_summit 3, а след още разочарования беше време за промяна.


JaCkz, който идва от 3DMAX, ще бъде едно от новите попълнения в G2 (Снимка: HLTV)

Директно от отбора на 3DMAX идват Audric "JaCkz" Jug и Lucas "Lucky" Chastang, които ще се присъединят към редиците на G2. Заедно с отбора на 3DMAX, французите успяха да се класират за FACEIT Major Europe Minor, след спечелването на ESEA MDL Season 28 и квалификацията за ESEA MDL Global Challenge LAN, както и MDL Grand Final, където се класираха и за следващия сезон на ESL Pro League.

JaCkz е добре известен на френската сцена, докато за Lucky можем да кажем, че е изгряващ талант, само на 20 години, който може да играе както с автоматични оръжия, така и с AWP. Под вещото ръководство на опитния Richard "shox" Papillon младият талант може да изгрее много бързо на световната сцена. Ще наблюдаваме обновения състав на G2 на DreamHack Winter и PLG Grand Slam до края на годината.

Определено завръщането на Ex6TenZ и SmithZz не дадоха нужните резултати и така те ще трябва или да търсят нов отбор или да се преквалифицират като треньори. Според мен една ера приключи и това е ерата на, може би, един от най-добрите in-game лидери от ранните години на CS:GO, както и на SmithZz, който така и не намери формата си. Естествено, при наличието на толкова млади таланти, които искат да се доказват, няма място за колебание и G2 трябваше да вземат мерки. Ето че и времето дойде.

С новите промени, състава на G2 ще изглежда така:

France Richard "shox" Papillon
France Kenny "kennyS" Schrub
France Alexandre "bodyy" Pianaro
France Lucas "Lucky" Chastang
France Audric "JaCkz" Jug

France Damien "maLeK" Marcel (треньор)
France Edouard "SmithZz" Dubourdeaux (резерва)
Belgium Kévin "Ex6TenZ" Droolans (резерва)

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар