Smooya под наем в Renegades за ESL Pro League Americas
CS:GO

Smooya под наем в Renegades за ESL Pro League Americas

Резервата на BIG - Owen "smooya" Butterfield се присъединява към Renegades за кратък период от време - ESL Pro League Season 9 Americas.

Британецът ще играе за австралииците в първата фаза на лигата, която започва този уикенд, на мястото на Sean "Gratisfaction" Kaiwai, който няма да може да играе, заради проблеми с визата.

Smooya е на резервната скамейка на BIG от февруари месец, когато трябваше да отстъпи мястото си на Johannes "nex" Maget. В интервю за HLTV.org, той призна, че вече не се радва на играта си в отбора и мисли, че е спрял да я подобрява поради някаква причина.


smooya ще помага на Renegades в ESL Pro League Season 9 този уикенд

Липсата на Gratisfaction ще е тежка за австралииците, които вече са в топ 5 на световната ранглиста, за първи път в историята на организацията, от миналия понеделник, след като стигнаха полуфинал на StarSeries i-League Season 7.

Gratisfaction е част от Renegades от октомври месец, когато беше взет от отбора на Ollie "DickStacy" Tierney  - Grayhoud. Той има 1.01 среден рейтинг на LAN, и стигна до плейофите на всяко голямо събитие, на което отборът е присъствал през 2019 година.

Renegades са сложени в Група А на ESL Pro League Season 9 Americas, заедно с eUnited, INTZ и NRG на Цветелин "CeRq" Димитров. Победителят от групата ще се класира директно за финалите, докато вторият и третият ще играят в още една групова фаза.

Стана известнои, че Joakim "jkaem" Myrbostad също е срещнал проблеми с документи, като в момента чака новия си паспорт да бъде издаден. В случай, че той няма да може да присъства на събитието, австралициите ще използват бившия играч на CLG и Envy - Stephen "reltuC" Cutler.

Не забравяйте, че целият екшън от европейската част на ESL Pro League Season 9, както и финалите, ще може да проследите ексклузивно по HaveFun TV, с коментар на български език.

Следете страниците ни във Facebook и Twitter за повече информация. Започваме в петък с първите мачове от про лигата, ние лично нямаме търпение, а вие?

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар