Space Soldiers победиха Rogue и спечелиха DreamHack Open Austin
CS:GO

Space Soldiers победиха Rogue и спечелиха DreamHack Open Austin

Space Soldiers спечелиха титлата на DreamHack Open Austin след победа над Rogue с 2-1 във финала на турнира за $100,000.

Финалът започна на Mirage, изборът на Space Soldiers, a Ahmet "paz" Karahoca успя да убие четирима на бомба Б, за да спре северноамериканците. Турците, от своя страна взеха и следващите 4 рунда и така се озоваха с преднина от 5-0.

Веднага беше ползвана една от паузите на Rogue, но Ismailcan "XANTARES" Dortkardes, много бързо натисна mid и с агресивната си игра Space Soldiers вече имаха преднина от 8-1. Rogue не се предадоха и успяха да вземат общо 4 рунда за 1-та част.

 

След кратката почивка, Rogue излезнаха готови за обрат и не бяха далече от истината, като върнаха дефицита от рундове на само 3, но Space Soldiers се стегнаха и в крайна сметка се поздравиха с победата в първата карта.

Следващата карта от серийте беше Overpass, където Spencer "Hiko" Martin и неговите три убийства, след заложена бомба на Б осигуриха първия рунд на Rogue. Както турците поведоха първата карта, сега северноамериканците направиха същото и се озоваха на резултат 6-0, преди Engin "MAJ3R" Kupeli най-накрая да позволи на отбора си да отбележи нещо в статистиката. В крайна сметка - 11-4 за Rogue на почивката.

През втората част, Rogue не бяха толкова сигурни в отиграванията си, като още в първия рунд, след голям хаос, северноамериканците успяха да го спечелят и не след дълго спечелиха и картата, за да се пренесем на Inferno.

Като терористи, Space Soldiers стартираха много добре с резултат 3-0 в тяхна полза. Hiko обаче, след тройно убийство успя да върне един рунд в полза на Rogue. С този рунд, обаче, северноамериканците не постигнаха нищо и Space Soldiers продължиха да доминират и първата част завърши със съкрушителния резултат от 13-2, в полза на турците. През втората част Rogue не получиха никакви шансове и след само три рунда, турците се озоваха и с купата в ръцете си. Това е първия спечелен турнир от Space Soldiers, през 2018, след като бяха втори на ESEA Season 26 Global Challenge и Play2Live Cryptomasters, нека не забравяме и WESG Finals.

 1 - 2 

8 Mirage 16

16 Overpass 5

2 Inferno 16

Няма коментари

Напиши коментар