Space Soldiers спечелиха GG:Origin и се класираха за IEM Sydney
CS:GO

Space Soldiers спечелиха GG:Origin и се класираха за IEM Sydney

Space Soldiers се класираха за IEM Sydney, след като победиха Heroic във финала на GG:Origin.

Всичко започна на Cobblestone, изборът на Space Soldiers. Енгин "MAJ3R" Кюпели и компания стартираха много добре, като Терористи, като спечелиха 8 рунда поред, без отговор от противниците си.

Веднага след това, Heroic успяха да вземат един рунд и след това още един, но играта на Space Soldiers не им позволи да продължат и до края на първата част резултатът беше 12-3.

През втората част Heroic изглеждаха малко по-живи и спечелиха първите пет рунда, за да намалят дефицита на само четири рунда. Това не им достигна, защото Space Soldiers затегнаха защитата си и спечелиха картата с 16-8.

На Overpass, датчаните успяха да вземат първите три рунда, но веднага след това Space Soldiers триумфираха на рунда с пушките. Въпреки това, че изгубиха следващия рунд, те успяха да стигнат до резултат 4-4. Датската защита вдигна значително нивото си и не позволиха на Space Soldiers да вземат много рундове, така първата част завърши при резултат 9-6. Въпреки, че Heroic спечелиха отново рунда с пистолетите, Space Soldiers спечелиха следващия рунд, след "force buy" , а резултатът стана 10-10.

Heroic спечелиха още три рунда, но това не беше краят за Space Soldiers, които се завърнаха и успяха чак в 30-я рунд да спечелят картата и мача, с резултат 16-14.

Така Space Soldiers се класират на IEM Sydney 2018.

 2 - 0 

16 Cobblestone 8

16 Overpass 14

 

 

Източник: HLTV, ESL, Liquidpedia

Няма коментари

Напиши коментар