Spellan вече няма да играе за Windigo
CS:GO

Spellan вече няма да играе за Windigo

Teodor "SPELLAN" Nikolov вече няма да играе за Windigo и е поставен в трансферната листа на организацията.

Според изявлението на организацията, това е в резултат на "непостоянство в резултатите" и променена атмосфера, по време на тренировки.

Организацията ще приема оферти за бившият IGL на отбора, който ще се фокусира върху стрийминга и ако трябва ще играе, като stand in.

 

 

Въпреки всичко, българите успяват да се представят доста добре, в повечето турнири. В момента те са на второ място, в Esport Balkan League Season 2 с 7-1-1 статистика и се класираха за ZOTAC Cup Masters Europe Finals.

Viktor "v1c7oR" Dyankov ще поеме IGL ролята в отбора, а Simeon "dream3r" Ganev ще замести SPELLAN на гореспоменатия турнир, който ще се проведе от 22-24 юни в Милано, Италия, с отбори като Gambit, Imperial и Nao Tem Como.

"Решихме да сменим ролите в обтора и IGL позицията, заради непостоянството в резултатите последно време. Отборът трябва да прогресира, преди EPL." - каза собственикът на Windigo, Максим Беднарский

"Ние сме благодарни на Тео за всичко, което направи за отбора и за развитието му. Той доказа, че е отличен стратег и гъвкав играч, но ние имаме нужда от промяна, защото атмосферата, по време на тренировки се е променила."

"SPELLAN ще стриймва и ако е нужно ще замести някого, от отбора за официални мачове. Приемаме оферти за неговата продажба на mb@wingaming.gg"

Windigo остават със следните играчи:

 Bulgaria Viktor "v1c7oR" Dyankov
Bulgaria Nikolay "pNshr" Paunin
Bulgaria Kamen "bubble" Kostadinov
Bulgaria Georgi "SHiPZ" Grigorov

 

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар