SPELLAN ще играе на Copenhagen Games с Epsilon
CS:GO

SPELLAN ще играе на Copenhagen Games с Epsilon

Организаторите на Copenhagen Games поканиха Epsilon, които ще заместят OpTic на турнира.

OpTic имаха възможност да играят на Copenhagen Games, след като бяха вторият поканен отбор, след Heroic, но отказаха поканата.

На тяхно място в турнира в Дания ще бъдат Epsilon, финалистите от сегашния сезон на ESEA MDL.


Теодор "SPELLAN" Николов ще вземе участие на Copenhagen Games

В изявлението на OpTic, те написаха, че скорошните промени в състава и добавянето на Vertigo в активния map pool, от страна на Valve, ги е накарало да не участват в турнира с награден фонд от 100 хил. долара.

Отборът, който ще ги замести - Epsilon, ще се присъединят към Heroic и още два поканени отбора, както и още четири, които ще се класират от основната квалификация за турнира, който ще приветства осем отбора и ще продължи два дни - от 19-20 април.

Epsilon, също така, се класираха за Charleroi Esports, турнир, който ще се проведе от 12-14 април в Шарлероа, Белгия. Участие там ще заемат отбори, като G2 Esports, Vitality и Virtus.pro.

Списъкът с отбори в момента изглежда по следния начин:

Denmark Heroic
Other Покана
Other Квалификация
Other Квалификация

Europe Epsilon
Other Покана
Other Квалификация
Other Квалификация

Българинът SPELLAN играе за отбора от няколко месеца, след като договорът му с Windigo изтече. Сега започва активна игра след като беше на резервната скамейка на Windigo доста дълго време. Преди това с тях игра на много турнири, като едни от най-големите са Europe Minor, който водеше до ELEAGUE Major Boston, освен това Copenhagen Games 2018 и ESEA MDL Season 27 Global Challenge

Той помогна на Windigo да се класират за ESL Pro League Season 8, което е и най-голямото постижение на играча до момента, но за жалост не успя да играе в едно от най-големите състезания, след като беше заменен от Янко "blocker" Панов, който дойде от отбора на BPro Gaming.

Предстоят доста важни турнири за SPELLAN и компания и ако отборът успее да направи нещо значимо, ще се изкачат доста в ранглистата на HLTV.

А, докато чакаме самите турнири, както винаги - Have Fun!

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар