SPELLAN вече е свободен агент
CS:GO

SPELLAN вече е свободен агент

След като прекара шест месеца на резервната скамейка в Windigo, Теодор "SPELLAN" Николов търси нови предизвикателства, тъй като договорът му с организацията изтече.

SPELLAN загуби мястото си в състава на българския отбор през юни 2018 година, като причините за промяната се споменават като "непостоянство в резултатите и променена атмосфера по време на тренировки". След като беше поставен на резервната скамейка, SPELLAN изигра само няколко мача за най-различни отбори.

Съответно, IGL ролята зае Виктор "v1c7oR" Дянков, а на мястото на SPELLAN временно влезе Симеон "dream3r" Ганев, с когото играха на ZOTAC Cup Masters Europe Finals в Милано, Италия.

Няколко седмици по-късно Windigo приветстваха играч на BPro Gaming - Янко "blocker" Панов (статия тук), който стана официален пети играч в състава им, заемайки мястото на SPELLAN. Не след дълго (октомври 2018) още един от играчите на BPro Gaming направи своята крачка към състава на Windigo. Това беше Валентин "poizon" Василев като имаше голяма трансферна сага, която можете да проследите тук, тук и тук.

Видео от milusheff

В Twitter публикация днес той написа следното:

Щастлив съм да обявя това, че от днес вече не съм част от Windigo Gaming и съм наистина мотивиран да продължа да играя професионално. Доста време бях като резерва и това ми помогна да усъвършенствам себе си като личност и играч!

Българинът има вероятност да се присъедини към състава на Epsilon, тъй като се забелязва неговото присъствие от 6-ти януари в ESEA профила на отбора. Въпреки това, той не взе участие в първия мач от ESEA MDL сезон 30 за Европа, който се проведе на 18-ти януари, оставяйки под съмнение своето бъдеще в този отбор.

Ние, от екипа на HaveFun TV, желаем успех на SPELLAN и скорошни добри новини, свързани с професионалната му кариера!

  • Almost
    Almost
    Успех. Според мен доста играе и е грешка(има други слаби звена в отбора).
показване на 1 от 1 Коментар