Sprout и Ancient се класираха за европейския Minor
CS:GO

Sprout и Ancient се класираха за европейския Minor

Sprout и Ancient си подсигуриха местата на европейския Minor, а за съжаление Windigo не успяха да го направят тази година.

След като OpTic отпаднаха от mousesports в първия си опит да се класират за европейския Minor, после те играха срещу Sprout в lower bracket, като това им беше вторият опит за шанс да играят на StarLadder Major.

Денят продължи с NoChance и Heroic, които направиха добър мач, като се случи и голямата изненада - NoChance победиха, като също така и Sprout се справиха с датчаните.

Sprout започнаха много добре, след добра CT половина на Mirage, а после се справиха и на Dust2, за да подсигурят мястото си на Minor-а.


draken и компания се класираха на европейския Minor

Последната квота беше за един от двата отбора - Ancient, които се справиха с българите от Windigo и загубиха от North, и отборът на Tricked.

След добро представяне и 2-0 победа, William "draken" Sundin и компания отново са на Minor.

Списъкът с отбори за европейския Minor, който ще се проведе от 17-21 юли в Берлин, Германия е както следва:

Serbia CR4ZY
Europe mousesports
Europe NoChance
Germany Sprout

Sweden fnatic
Denmark North
Germany BIG
Sweden Ancient

Също така и излезе графикът за финалите на ESL Pro League Season 9, събитие, което ще се проведе от 18-23 юни и ще бъде предавано пряко по HaveFun TV, с коментар на български език.

Относно Major-a, StarLadder за първи път спечелиха правото да бъдат домакини, като това е един от най-амбициозните проекти в историята на киевската компания, която е замесена в Counter-Strike средите от 2012 година.

Отдолу може да намерите графика за офлайн фазите на StarLadder Major:

17-21 юли – Europe & Americas Minors
24-28 юли – CIS & Asia Minors
29 юли – Minor Play-in
20-25 август – Challengers Stage
27 август - 1 септември – Legends Stage
5-8 септември – Champions Stage

15-ят Major в историята на CS:GO ще се състои изцяло в Берлин, а кулминацията ще бъде в иконичната Mercedes-Benz Arena, дом на финалите на League of Legends World Championship 2015 и миналогодишното издание на PUBG Global Invitational.

Новината отбелязва завръщането на CS:GO Major в Германия, където три такива събития се състояха в периода от 2014 до 2016, всичките в Кьолн(Cologne).

Ние лично нямаме търпение да започне целият този екшън, като дори може да имаме представители на HaveFun TV на място в Германия.

 

Източник: HLTV

 

Няма коментари

Напиши коментар