spyleadeR и NIKI1 подписаха с Bpro
CS:GO

spyleadeR и NIKI1 подписаха с Bpro

Bpro завършиха състава си, с привличането на Емилиян "spyleadeR" Димитров и Николай "niki1" Панталеев, след напускането на Иван "VNko" Иванов.

28-годишният spyleadeR се присъединява към отбора, на мястото на VNko, който спря да играе за отбора преди няколко седмици. Niki1, от друга страна, беше заместник на Янко "Blocker" Панов, който беше трансфериран в Windigo.

Bpro имаха затруднения с намирането на постоянен 4-ти и 5-ти играч през последните два месеца, но ето че най-накрая успяха да намерат хора, които да инвестират достатъчно време в отбора.

SpyleadeR е добре познато лице на европейската сцена, както е и една от звездите на българското CS:GO общество. Той е един от най-добрите български тактици и със сигурност Bpro ще са щастливи, че успяха да го вземат в отбора.

"Щастлив съм, че имам възможността да бъда отново част от Bpro. Имах други оферти, но избрах тази, защото те са млади играчи с много талант, потенциал и опит. Единственото нещо, което остава е да работим по-здраво. Надявам се, че българските фенове ще ни подкрепят!"

 

Съставът на Bpro изглежда така:

  • Emiliyan “spyleadeR” Dimitrov
  • Hristiyan “REDSTAR” Pironkov
  • Nikolay “niki1” Pantaleev
  • Krasen “Zix” Minchev
  • Valentin “poison” Vasilev

 

Източник: Bpro

Няма коментари

Напиши коментар