spyleadeR с нов отбор
CS:GO

spyleadeR с нов отбор

След разпадането на МК преди няколко месеца, сега spyleadeR отново сформира нов състав.

MK отново ще опитат да възродят взаимотношения, както и отбора. SpyleadeR се е заел с трудната задача да събере 5-ма българи, с които да се опита отново да излезне на световната сцена. Последният път, в който Емилиян се опита да направи същото, отборът му не се представи много добре, като малко след незадоволителните резултати се разпаднаха. Бранислав "BrN" Панов, Християн "shEMETA" Спасов и Емилиян "spyleadeR" Димитров остават от предишния състав, а новите имена в отбора са Николай "niki1" Панталеев и Стефан "Shooter" Вучков.

"Щастлив съм да съобща, че се завръщам с нов Български отбор. В отбора присъстват имена от предишния ни състав, но са допълнени от няколко нови. Вярвам, че сме сформирали отбор от мотивирани играчи, които са готови да играят много часове, с цел отборът да стане стабилен и да се състезават на високо ниво. Според мен проблемът на Българския CS е, че отборите сменят играчите си много често. Нашата цел е да се задържим със сегашния си състав колкото се може по-дълго и да изградим връзка между нас, която да помогне да постигнем целите си.

Ако има организация, която е заинтересована да работи заедно с нас, може да пишете на и-мейл: spyleader123@gmail.com или чрез Twitter - http://twitter.com/spyleaderCS

Искам благодаря на нашите фенове за тяхната подкрепа и търпение. Ние ще ви дадем много вълнуващи моменти и причини за да ни аплодирате в близките няколко месеца."

 

Новият състав на МК, който ще участва на Esports Balkan League Сезон 2 изглежда така:

Bulgaria Емилиян "spyleadeR" Димитров
Bulgaria Християн "shEMETA" Спасов
Bulgaria Бранислав "BrN" Панов
Bulgaria Николай "niki1" Панталеев
Bulgaria Стефан "Shooter" Вучков

 

 

 

източник: www.hltv.org

Няма коментари

Напиши коментар