starix се завръща в отбор със seized
CS:GO

starix се завръща в отбор със seized

Сборната формация на UnderPressure с играчи, като Sergey "starix" Ischuk и Denis "seized" Kostin ще се присъединят към организацията Runtime точно преди CIS Minor-а.

UnderPressure се събраха точно преди началото на Minor квалификациите за IEM Katowice Major и бързо вдигнаха шум, след като се класираха за следващата фаза на мейджъра и спечелиха една от отворените квалификации в регион CIS.

В затворената квалификация отборът, съставен от ветерани и недоказани таланти изгубиха от AVANGAR, но се класираха за Minor-а, след като победиха Atlants и Monolith.


seized ще играе под крилото на Runtime

Отборът без организация UnderPressure сега вече ще играе под крилото на организацията Runtime и ще представлява организацията на CIS Minor от 16-20 януари.

Starix изказа няколко думи относно преминаването на отбора към Runtime:

След като играхме под името Under Pressure за около два месеца, най-после сме щастливи че намерихме нов дом. С Runtime имаме една здрава и изгряваща марка зад гърба си, която се стреми да достига най-високото ниво, както и ние.

В отбора ни има както доста опитни играчи, така и млади и изгряващи таланти и сме доста уверени в това да показваме резултати в бъдеще. В момента се подготвяме за Катовице и да се класираме за Major-а.

Искаме да благодарим на Runtime, нашите фенове и спонсори за доверието в отбора

Starix е по-известен от времето му на Counter-Strike 1.6, в което игра с цветовете на Natus Vincere и успя да спечели доста турнири, като някои тях са: Intel Extreme Masters IV, ESWC 2010, DreamHack Winter 2010, като през 2014 с Na`Vi и вече в CS:GO успя да спечели StarLadder StarSeries IX, но това беше единственото му отличие с отбора на тази дисциплина.

Seized, от друга страна е по-познат в Counter-Strike:Global Offensive средите, като и той игра под банера на Na`Vi известно време, като най-значителните му резултати са спечелването на ESL One New York 2016, след победа над Astralis с 2-1, а преди това успява да спечели и първия сезон на ESL Pro League.

Сегашния състав на Runtime изглежда така:

Russia Dmitry "hooch" Bogdanov
Russia Denis "seized" Kostin
Ukraine Sergey "starix" Ischuk
Ukraine Alexander "scoobyxie" Marynych
Lithuania Nikolaj "kalinka" Rysakov

Russia Vadim "MSE" Zimin (треньор)

Какво ще ни предоставят ветераните seizedstarix и hooch, заедно с младите и изгряващи таланти в отбора - kalinka, scoobyxie.

Доста промени видяхме в много състави 2019 се очаква да бъде много интересна, но какво точно ще се случи, предстои да разберем!

А до тогава, както винаги - Have Fun!

Няма коментари

Напиши коментар