Стикерите за IEM Katowice Major са пуснати
CS:GO

Стикерите за IEM Katowice Major са пуснати

Valve пуснаха нов ъпдейт за CS:GO, който включва стикерите за първия Major за 2019.

Стикерите на отборите, както и автографите вече могат да бъдат закупени, както от играта, така и от Community Market, където всички фенове ще могат да си закупят и viewer pass за събитието, което е новост за Major-ите.

Katowice 2019 Viewer Pass съдържа няколко неща, включително монета, която може да бъде ъпгрейдвана, достъп до Pick'Em Challenge, безкрайни графити от всички 24 отбора по време на събитието и ексклузивен достъп до сувенирни пакети.

След активирането на viewer pass, феновете ще получат бронзова Katowice Event монета, която ще може да бъде ъпгрейдвана до диамантена, като правите предизвикателства, гледате мачове и като играете Pick'Em Challenge. С всяко подобрение, феновете ще могат да взимат по един сувенирен пакет от мач по техен избор.


IEM Katowice Major стикерите вече са налични

Първият рунд от предвидени мачове (Pick'Em Challenge) ще трябва да пуснете преди да започне New Challengers фазата - 13 февруари. Ако познаете кои отбори ще продължат напред, по този начин ще завършвате предизвикателства и ще подобрявате монетата си.

Половината от средствата, които ще дадем за viewer pass, както и за стикери на отборите и автографите, ще отидат при играчите и организациите, които ще участват на IEM Katowice Major. Това ще бъде третия Major на ESL, който ще бъде в иконичната Spodek Arena.

Ето и пълните промени в новия ъпдейт на играта:

- Новият Katowice 2019 Viewer Pass е вече наличен за закупуване. 50% от средствата ще отидат при играчите и организациите, които ще бъдат част от IEM Katowice Major.

С Viewer Pass, вие ще получите:

  • Katowice 2019 монета
  • Достъп до Pick'Em Challenge
  • Безкрайни графити на отборите по време на събитието
  • Steam.tv team flair
  • Ексклузивен достъп до сувенирни пакети от Katowice 2019 

- Стикерите на отборите и автографите на играчите вече са достъпни за закупуване. 50% от всички средства ще оптидат при играчите и организациите, които участват на IEM Katowice Major. 

Време е да си взимаме стикери на първия българин, който ще участва на CS:GO Major - Цветелин "CeRq" Димитров.

 

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар