STYKO се връща в mousesports
CS:GO

STYKO се връща в mousesports

Словакът ще замести Snax в титулярния състав

Martin "STYKO" Styk се завръща като титуляр в mousesports, замествайки Janusz "Snax" Pogorzelski, който ще бъде резерва.

STYKO беше сложен на пейката в края на юни, давайки място именно на Snax, с идеята играта на mousesports да се развие благоприятно.

Той игра за Cloud9 за три събития - ESL One Cologne, ELEAGUE Premier и FACEIT Major - заедно с Golden. С времето, прекарано там, изглежда двете страни не са се сработили - след Major-a в Лондон той се върна в mouz без развитие на фронта с Cloud9.

Решението на mouz да заменят STYKO със Snax беше силно критикувано, тъй като резултатите им с променения екип не бяха задоволителни. За шестте първенства, в които участват, mouz си тръгват още по време на груповата фаза в 3 от тях, а Сезон 6 на StarSeries i-League завършват на 9-11-то място. Това беше разгледано от нас в тази статия.

Предположения за промени в екипа на mousesports имаше още от излизането им на последно място от FACEIT Major New Legends, но се очакваше Tomáš "oskar" Šťastný да бъде заменен.

"Извинявам се на Janusz за това, което се случи. Двете страни очакваха различни неща едни от други, затова имаше разминаване в играта, което си личеше. Надявам се Snax да си спомня с добро за времето, прекарано с приятели, когато спечелихме трофей в Ню Йорк, въпреки очакванията. Смятам, че това е нещо, с което човек може да се гордее.", казва Chris "chrisJ" de Jong.

"За жалост смятам, че и двамата ще се съгласим, че партньорството няма да проработи в дългосрочен план. Snax е чудесен играч, но не успяхме да го накараме да играе по начина, от който се нуждае този отбор. Той ще бъде много ценен играч за други екипи. Късметлии сме Martin да ни е шести играч, защото знаем, че няма търпение да се включи възможно най-скоро."

Отборът на mousesports изглежда по следния начин:

Netherlands Chris "chrisJ" de Jong
Czech Republic Tomáš "oskar" Šťastný
Finland Miikka "suNny" Kemppi
Estonia Robin "ropz" Kool
Slovakia Martin "STYKO" Styk

Ukraine Sergey "lmbt" Bezhanov (треньор)

Poland Janusz "Snax" Pogorzelski (резерва)

Снимка: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар