TACO напусна SK-Gaming
CS:GO

TACO напусна SK-Gaming

Епитасио "TACO" Де Мело потвърди, че вече не играе за SK-Gaming.

В TwitLonger публикация, Бразилецът потвърди, че вече не е част от отбора на SK-Gaming и че това е било "най-трудното решение" в живота му, като с много хубави думи обясни, че това било последната част от най-красивата книга, която е писал.

Новината идва часове, беше съобщено, че Габриел "FalleN" Толедо, Марсело "Coldzera" Давид и Фернандо "fer" Алваренга са искали да подновят състава си, като Александр "S1mple" Костилиев и Егор "flamie" Василиев са главните заподозрени.

TACO е част от SK-Gaming от 2015-та година, когато беше взет под крилото на FalleN, заедно с Линкълн "fnx" Лау.

През престоя си в Luminosity/SK, TACO помогна на отбора да спечели няколко турнира и два Major-а през 2016.

"Преди няколко дни осъзнах, че не съм щастлив." - написа TACO. "Преди няколко дни реших да потърся щастието от играта, което не бях почувствал от много време, дори това да означава че трябва да напусна отбора, на който помогнах да бъде един от най-добрите в историята на играта."

"Тежестта, да бъдеш в един от най-добрите отбори в света е голяма и не всеки може да е понесе за толкова дълъг период. Не съжалявам, дори се гордея с това, че носих тази тежест две години и четири месеца. Изисква се много решителност, работа и всеотдайност.

"През цялото това време, външния натиск върху мен беше голям и това може би е едно от нещата, които доведоха до тази ситуация.

"Напускам днес, оставяйки моята следа и наследство през тези 28 месеца: 13 трофея, 21 финала, 10 полу-финала. Напускам без да съжалявам, без гняв и угризения. Напускам, но оставям вратите отворени."

В следващия си Tweet, TACO сподели че със сигурност ще продължи да играе и ще отдели няколко дни за да прегледа офертите, които ще дойдат.

Съставът на SK в момента изглежда така:

Brazil Gabriel "FalleN" Toledo
Brazil Marcelo "coldzera" David
Brazil Fernando "fer" Alvarenga
Brazil Ricardo "boltz" Prass (под наем от Immortals) 

 

Снимки: HLTV & Dexerto

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
Елиминираха SK от WESG
CS:GO
SK, CLOUD9 и NORTH поканени на CS_SUMMIT2
CS:GO
SK в преговори с бившите 100 Thieves

Няма коментари

Напиши коментар