Tarik подписа с MIBR
CS:GO

Tarik подписа с MIBR

Made in Brazil обявиха пристигането на Tarik "tarik" Celik в отбора, от Cloud9.

22-годишният играч ще замести Ricardo "boltz" Prass, който вече няма да играе за отбора, след 9 месеца заедно с FalleN и компания.

Обявяването на tarik, като играч на MIBR идва само ден, след като Cloud9 обявиха, че се разделят с играча, без да споделят накъде се е запътил той.

В MIBR, tarik ще се присъедини към бившия му съотборник от Cloud9 - Jake "Stewie2K" Yip, с когото спечелиха и ELEAGUE Major Boston.

Тимът, притежаван от Immortals ще се надява, с идването на tarik да преодолеят своята лоша форма, защото отбора е спечелил само две титли през тази година и нито една от тях не е от голямо събитие.

boltz изигра ключова роля при победите на EPICENTER, BLAST Pro Series и ESL Pro League Season 6 Finals, след като беше взет да замести Joao "felps" Vasconcellos, през октомври.

За жалост, 21-годишният играч не е във форма, като през 2018 той има средно 1.00 рейтинг на LAN, най-ниският сред бразилските играчи в отбора.

tarik ще направи своя дебют за MIBR след седмица, където отбора ще играе за ELEAGUE Premier, която стартира на 21-ви юли.

С промените, MIBR изглежда така:

Brazil Gabriel "FalleN" Toledo
Brazil Fernando "fer" Alvarenga
Brazil Marcelo "coldzera" David
United States Jake "Stewie2K" Yip
United States Tarik "tarik" Celik

 

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар