Tarik подписа с отбора на CeRq - NRG
CS:GO

Tarik подписа с отбора на CeRq - NRG

NRG обявиха новия си играч - Tarik "tarik" Celik, след разочароващото представяне на IEM Katowice Major.

Tarik, който няма отбор, след като се раздели с MIBR, когато те решиха да направят изцяло бразилски състав, заедно с Epitacio "TACO" de Melo и Joao "felps" Vasconcellos сега се присъединява към отбора на българина Цветелин "CeRq" Димитров - NRG.

Северноамериканският отбор са в подем, след като минаха New Challengers фазата без проблем с резултат 3-0, но в последствие в New Legends си отидоха безславно след три загуби, което беше и голямата изненада. Това беше и първият Major за отбора на NRG.


tarik ще играе с NRG отсега нататък

Бившият играч на MIBR имаше добри резултати с отбора, като завърши на второ място на BLAST Pro Series Istanbul и ECS Season 6 Finals, но победа в голямо събитие липсва на tarik, след като беше коронясан като Major шампион с Cloud9 на ELEAGUE Major в Бостън.

От отбора на NRG ще напусне Jacob "FugLy" Medina, играчът, който най-дълго се задържа в организацията и беше част от американско-немския състав с Fatih "gob b" Dayik, Peter "ptr" Gurney, Nikola "LEGIJA" Ninic и Johannes "tabseN" Wodarz.

С него, отборът на NRG спечелиха първите си големи турнири, като cs_summit 3 и IEM Shanghai 2018.

Стана известно, че играчите на NRG са поканени на Arctic Invitational, турнир, който ще се проведе в Hartwall Arena, Хелзинки, Финландия, на 14 септември. Там три отбора ще бъдат поканени, а последният ще се класира от финландска квалификация.

Турнирът ще има награден фонд от приблизително 115 хил. долара и там ще имаме възможност да наблюдаваме новия състав на NRG, заедно с tarik.

United States NRG
Other Покана

Other Покана
Finland Финландска квалификация

Смятате ли, че tarik ще помогне на Цветелин "CeRq" Димитров и компания да направят нещо повече в следващата година, дали ще се класират за StarLadder Major в Берлин? Този път ще бъде ли по-успешно? Напишете в коментарите.

А до тогава, както винаги - Have Fun!

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар