Team Kinguin сформира нов състав с TaZ
CS:GO

Team Kinguin сформира нов състав с TaZ

Team Kinguin направиха промени в състава си, като добавиха Виктор "TaZ" Войтас, Павел "Reatz" Янчак и Яцек "MINISE" Йежак.

Бившият Virtus.Pro ветеран Виктор "TaZ" Войтас се присъединява към състава на Kinguin, след като беше сложен като резерва в най-дълго задържалия се състав в историята на CS:GO.

Kinguin се разделиха с Португалското дуо Рикардо "fox" Пачеко и Кристофър "MuTiRiS" Фернандес, за да освободят място за пристигането на TaZ, Reatz и MINISE.
Точно преди месец, Михал "MICHU" Мюлер замени TaZ  в най-успешния полски CS:GO отбор. С тази смяна, титлата за най-дълго задържал се отбор вече принадлежи на Vega Squadron, които са заедно от 2016.


Virtus.Pro не бяха отбора, който бяхме свикнали да виждаме, а към края на 2017-та това си пролича най-много, като те си тръгнаха от Eleague Boston Major, след разочароващо 0-3 още от самото начало, като те загубиха съответно от Quantum Bellator Fire, Fnatic и бъдещите шампиони - Cloud9.

Дали TaZ ще може да обиграе новия състав и те да станат един от добрите отбори? Това предстои да видим. Талантът го има, мотивацията също е там, но в крайна сметка всичко си зависи от играчите и тяхната отдаденост.
Ние от HFTV нямаме търпение да видим новия отбор в действие!

 

Снимки: ELEAGUE

Няма коментари

Напиши коментар