Unicorns of Love ще има CS:GO отбор
CS:GO

Unicorns of Love ще има CS:GO отбор

Организацията е по-известна с League of Legends отбора си, в който играеше и българинът Здравец "Hylissang" Гълъбов.

Unicorns of Love подписаха със състава на EURONICS, в който играеха Christian "crisby" Schmitt, Oliver "kzy" Heck и Markus "maRky" Reitenbach.

Те представляваха EURONICS от септември 2017 до януари 2019, когато организацията реши да тръгне по различен път и да се раздели с играчите.


kzy отново ще опита късмета си, но този път под крилото на Unicorns of Love

Към триото ще се присъединят и Denim "DeniMM" Ameti, който беше временен играч на EURONICS в залеза на отбора, докато Andre "Kirby" Kempa е неактивен от 2017, но сега ще се завърне в отбора на Unicorns of Love.

Генералният мениджър на Unicorns of Love сподели няколко думи по въпроса:

"След пет успешни години в дисциплината League of Legends, сега Unicorns of Love няма да бъдат повече част от EU LCS. Това ни позволява да инвестираме в други заглавия.

Counter-Strike е едно от най-големите еспорт заглавия и сега е перфектното време за нас да увеличим бранда си и да се включим в това общество. Надяваме се да се забавлявате с нас, но все пак основната задача ще ни бъдат успехите.

Нямаме търпение нашето пътешествие в CS:GO да започне" - думи на Vivien Mallant, генералният мениджър на Unicorns of Love.

Отборът изигра няколко игри в Hunt Wave League под тага NeverPlay, преди да се присъединят към Unicorns of Love и ще играят в следващия сезон на ESEA MDL. Unicorns of Love няма да участват в United Masters League, след като слотът принадлежи на организацията, а не на играчите.

В момента отбора на еднорозите изглежда така:

Germany Oliver "kzy" Heck
Germany Markus "maRky" Reitenbach
Germany André "Kirby" Kempa
Germany Christian "crisby" Schmitt
Germany Denim "DeniMM" Ameti

Определено ни очаква страхотна година, с нови отбори, нови организации, компании, които инвестират все повече в еспорта и още какво ли не. 

Дами и господа, все повече вървим напред и нагоре и не само на световната сцена, а сцената в България също така прогресира много бързо.

Аз ще ви държа максимално уведомени за света на Counter-Strike, а HaveFun TV ще се погрижат за всичко останало!

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар