В крайна сметка Golden ще играе за Cloud9 на IEM Katowice
CS:GO

В крайна сметка Golden ще играе за Cloud9 на IEM Katowice

Jordan "Zellsis" Montemurro ще бъде треньор на Cloud9 на IEM Katowice 2019 Major, след като Maikil "Golden" Selim е подобрил здравословното си състояние.

Северноамериканският отбор ще може да играе с титулярния си състав, след като Maikil "Golden" Selim е оправил здравословното си състояние.

След като ще могат да се възползват от услугите на 20-годишният Zellsis, като резерва, то той няма да може да стои зад играчите на турнира, макар да е със статут "треньор".

Треньорската ситуация в Cloud9 все още е неясна, защото не е намерен заместник на Soham "valens" Chowdhury. Kory "SEMPHIS" Friesen беше с отбора на BLAST Pro Series Lisbon, но от тогава не е дадена никаква информация и по всичко личи, че Cloud9 няма да продължат да работят с канадеца.


Zellsis може да бъде петия играч на Cloud9 за IEM Katowice Major

След като се присъедини към Cloud9 в края на декември 2018, изпитателният срок на Zellsis започна и вече продължава две седмици. Бившият играч на Swole Patrol трябваше да замести Golden в отбора, заради здравословните проблеми на шведа.

Като цяло Cloud9 имат изключително много проблеми със състава си, след края на ELEAGUE Boston Major 2018, който те спечелиха и така станаха първият американски отбор, спечелил Major титла.

Не след дълго напуснаха Tarik "tarik" Celik и Jake "Stewie2K" Yip посока MIBR и така цялата химия на отбора беше развалена.

Впоследствие те се разделиха с треньора си Soham "valens" Chowdhury и така нещата станаха още по-зле. Резултатите липсват, а Cloud9 търсят себе си вече почти цяла година.

Няма как да не споменем и напускането на Tyler "Skadoodle" Latham, който реши да си даде малко почивка от професионалния CS:GO, като въобще не се знае дали ще се завърне на сцената или ще си остане стриймър, като Shroud.

Cloud9 ще се състезава на IEM Katowice Major New Challengers фазата, която ще продължи от 13-17.

Северноамериканците са посочили следния състав за Major-а:

United States Timothy "autimatic" Ta
United States William "RUSH" Wierzba
France Fabien "kioShiMa" Fiey
Sweden Robin "flusha" Rönnquist
Sweden Maikil "Golden" Selim

United States Jordan "Zellsis" Montemurro (треньор)

Идването на Fabien "kioShiMa" Fiey и Robin "flusha" Rönnquist може да сложат новото начало за Cloud9, но кой знае дали ще постигнат същата химия, която имаха с tarik и Stewie2K?

Скоро ще разберем всичко, а до тогава, както винаги - Have Fun!

Няма коментари

Напиши коментар