Valens се завръща като треньор на Cloud9
CS:GO

Valens се завръща като треньор на Cloud9

Времето на Ronald "Rambo" Kim с Cloud9 свърши, като отново Soham "valens" Chowdhury ще заеме треньорското място.

Valens се превърна в "Head of Data Science" по-рано през март месец, но 29-годишният настоящ треньор на Cloud9 не издържа дълго време извън битка, като отново ще бъде треньор на Cloud9, като през миналата година успя дори да спечели Major.

Rambo се присъедини към Cloud9 през януари месец и беше на изпитателен срок, като се очакваше да заеме постоянна позиция в организацията, след два месеца. От март месец, северноамериканската организация не показаха нищо специално, като завършиха на последно място на BLAST Pro Series Miami и втори на ESL Pro League Season 9 Америка (групова фаза).


valens отново е начело на Cloud9

Предстоят няколко трудни месеца пред Cloud9, като те ще участват на ESL Pro League Season 9 и BLAST Pro Series Madrid, както и DreamHack Masters Dallas, където ще участва и отборът на Windigo.

В момента Cloud9 изглеждат по следния начин:

Denmark René "cajunb" Borg
United States William "RUSH" Wierzba
United States Timothy "autimatic" Ta
United States Daniel "vice" Kim
Sweden Maikil "Golden" Selim

United States Soham "valens" Chowdhury (треньор)

 Cloud9 се намират в ужасно състояние в последната една година, след напускането на Jake "Stewie2K" Yip и Tarik "tarik" Celik, както и Tyler "Skadoodle" Latham.

За кратко време в отбора беше kioShiMa, който се представи добре, но впоследствие реши да напусне и на негово място дойде Rene "cajunb" Borg.

Daniel "vice" Kim също е ново попълнение, след като друга звезда - Robin "flusha" Ronnquist напусна отбора, поради лични причини. Идването на vice в отбора е вследствие на разпадането на Rogue.

Предстои да видим какво ще промени valens в отбора, а дотогава, както винаги - Have Fun!

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар