Valiance се ребрандираха на CR4ZY
CS:GO

Valiance се ребрандираха на CR4ZY

Организацията, която ни беше позната, като Valiance, дом на CS:GO отборa, който е 17-ти в света в момента, вече ще се казва CR4ZY.

След като подписаха със сърбите от Binary Dragons в края на 2017 година, Valiance стана дом на играчите, които претърпяха няколко смени, като привлякоха Nemanja "nexa" Isakovic, Rokas "EspiranTo" Milasauskas и Otto "ottoNd" Sihvo.

Те се присъединиха към остатъка в отбора, братовчедът на Nikola "NiKo" Kovac - Nemanja "huNter" Kovac, както и Nestor "LETN1" Tanic и Luka "emi" Vukovic, който стана треньор на отбора.


nexa и компания вече ще са по-познати, като CR4ZY

Със сегашния състав, отборът стигна до максимум 14 място в световната ранглиста през изминалия май месец, след като стигнаха до полуфинал на DreamHack Open Rio и завършиха на второ място на DreamHack Open Tours, като в момента се намират на 17-то място в световната ранглиста.

Под новото име, CR4ZY ще играят на DreamHack Open Summer, в Йонкьопинг, Швеция, както и на затворените квалификации за европейския Minor и ESL One New York.

За момента, CR4ZY са първи в ESEA MDL, като имат статистика от 13 победи и 0 загуби.

Ето какво казаха и от организацията:

VALIANCE Е МЪРТВА

След серия от много добри постижения през последната година и половина, Valiance ще претърпят някои CR4ZY (луди) промени.

След година и половина, откакто подписахме с Binary Dragons, еспорт организацията Valiance стигна от топ 40 в света на CS:GO до много близо до топ 10. Страстта и всеотдайността на отбора никога не са били под въпрос, но името на компанията не отразяваше личността ни и заради това трябваше да се направи промяна.

Еспорт отборите са повече от имена или постижения... Те представляват личността на организацията, което е много повече от просто пет човека в отбора, които виждате всеки ден в сървъра. Докато Valiance беше винаги спряган за отбор аутсайдер, когато играеше срещу големите отбори, то тях не ги беше грижа и влизаха с пълна сила срещу който и да е опонент. Провокативни и разрушителни, CR4ZY (луди) ще постави под въпрос стандартите на индустрията и ще се изправи срещу неоригиналните марки, които са се превърнали в карикатура на себе си.

Antonio Meic, който е CEO на организацията добави:

Имаме смел дух за аутсайдери, странен хумор и не ние страх да се изправим срещу когото и да е и заради това е време да влезнем здраво, време е да станем CR4ZY (луди). 

Отборът на CR4ZY изглежда по следния начин:

Serbia Nemanja "huNter" Kovač
Serbia Nestor "LETN1" Tanić
Serbia Nemanja "nexa" Isaković
Lithuania Rokas "EspiranTo" Milasauskas
Finland Otto "ottoNd" Sihvo

Serbia Luka "emi" Vuković (треньор)

 

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар