Valve оправиха бъга със smoke гранатите
CS:GO

Valve оправиха бъга със smoke гранатите

Разработчиците оправиха бъга с димните гранати, както и направиха няколко промени по Vertigo.

Valve пуснаха нов CS:GO ъпдейт, който промени доста бомба А на Vertigo, както и оправи бъга със smoke гранатите, за който споменахме миналата седмица.

Vertigo е критикувана от много професионални играчи, заради това, че не е балансирана въобще. CT играчите не могат да се справят със заучени рундове на бомба А или пък да се опитат да вземат контрол над рампата в началото на рунда.

Нещата обаче се промениха и сега CT играчите ще имат повече контрол над рампа, като няма да позволяват на Т играчите да правят заучени рундове толкова често. Ето малко повече за промените, които Valve направиха. Най-важното е, че дървената преграда вече има пространство, през което играчите могат да преминат или просто да гледат и по този начин да е по-лесна защитата на бомба А.

  • Скъсена дървена преграда, която помага на CT играчите да вземат контрол над рампа много по-бързо и лесно
  • Леко е преместено мястото на което се залага бомбата, за да стане по-трудно за терористите да я заложат
  • Рампата, през която минавате, за да заложите бомбата е стеснена.
  • Играчите вече могат да се качат сами зад бомба А, където преди се изискваха повече хора

Освен всичко това, Valve адресираха бъга с димните гранати. Той позволяваше на играчите да променят начина по който изглежда дима, веднъж на рунд. Това беше разкрито на 19 май и работеше в официалните сървъри на Valve.

Разработчиците забраниха на играчите да записват своите демота в сървърите. Ще може да записвате по време на загрявката или в пауза. Това няма да позволи на играчите да променят начина, по който ще изглежда дима на smoke гранатите по средата на играта.

Още нещо, което се случи е, че разработчиците направиха така, че експлозиите на гранати, димни гранати и огън ще изглеждат по един и същ начин всеки път.

Всички знаем, че докато наблюдаваме играчи, докато сме умряли или пък гледаме през GOTV и виждаме през димните гранати, докато играчът в сървъра не вижда нищо.

Е, според Valve това вече е оправено и всички ще виждаме едно и също нещо в сървъра, а не различни неща, колкото и странно да звучи това.

 

Източник: Dexerto, HLTV

Няма коментари

Напиши коментар