Valve забраниха достъпа на всички OPSkins ботове до Steam
CS:GO

Valve забраниха достъпа на всички OPSkins ботове до Steam

Valve забраниха достъпа на ботовете от OPSkins до Steam и така потребители загубиха скинове на стойност $2 милиона, въпреки предупрежденията.

Драмата приключи, Valve Corporation спряха достъпа на OPSkins ботовете до платформата Steam и в резултат на това потребители изгубиха около $2 милиона CS:GO скинове.

След като от доста време Valve имат проблеми със сайтове за залагания и предприемаха какво ли не, сега дойде време за наказанията. Безброй пъти се наложи, Valve да се справят с нагласени мачове, скамове, идващи от различни сайтове, като този март софтуерната компания взе сериозна стъпка, посока справянето със скамъри, като добавиха 7 дни трейд бан.

 

От друга страна имаме OPSkins, които са създадени през 2015-та, като магазин за дигитална стока, включваща няколко заглавия на Valve. Като един от най-популярните сайтове за продажба и размяна на скинове, OPSkins трябваше да намерят решение на проблема. ExpressTrade беше на лице няколко дни по-късно, което позволяваше на потребителите да разменят скинове инстантно. Това накара Valve да отправят официално предупреждение, че това няма как да продължи, а като се има предвид, че други уебсайтове ползваха системата на OPSkins, ставаше все по-зле.

Ето че преди няколко дни OPSkins ботовете бяха спрени от Valve, а в тях все още имаше скинове на стойност около $2 милиона.

Сега всички потребители ще се насочат към по-непопулярните сайтове за залагания и размяна на скинове, а какво остава за OPSkins, предстои да разберем!

 

Източник: esportsobserver

Няма коментари

Напиши коментар