Вече има пет поканени отбора за IEM Sydney
CS:GO

Вече има пет поканени отбора за IEM Sydney

Американците от Liquid запълниха петото място за събитието с награден фонд от 250 хил. долара.

Liquid получиха петата покана за събитието, като в момента те са 2-ри в световната класация и се присъдиняват към другите отбори - FaZe, MIBR, NiP и Renegades в листа с поканени отбори за IEM Sydney, като BIG също участват, спечелвайки европейската квалификация.

Russel "Twistzz" Van Dulken и компания наскоро загубиха изненадващо в полуфинала на IEM Katowice Major от ENCE с 2-0 карти. Американците се подготвят, също така за BLAST Pro Series в Сао Пауло и Маями и ще участват на ESL Pro League Season 9, преди да пътуват за Австралия.


Liquid определено имат тежък график за следващите няколко месеца

Liquid загубиха и мача си срещу Rogue за WESG, но все още не са елиминирани. Миналата година американците загубиха от NRG на квалификацията за IEM Sydney, което означава, че това ще бъде първият турнир на Liquid на австралийска земя.

Събитието ще се проведе от 30 април до 5 май, а плейофите ще се играят в Qudos Bank Arena, в последните три дни. Четири от общо осемте последни места за турнира ще бъдат заети от победителите в регионални квалификации, а другата част ще бъдат покани.

Статутът на Swole Patrol може да бъде сменен, след като спечелиха квалификацията за Северна Америка, но трима от техните играчи вече играят в eUnited.

В момента списъкът с отбори, които ще участват в турнира изглежда така:

Australia Renegades
Brazil MIBR
United States Liquid
United States Swole Patrol
Other Покана #7
Other Покана #9
Oceania квалификация Океания
Oceania AU/NZ национален шампион

Europe FaZe
Sweden NiP
Germany BIG
Other Покана #6
Other Покана #8
Asia квалификация Китай
Asia квалификация Югоизточна Азия
Asia квалификация Източна Азия

Дали Liquid ще издържат на напрежението и дали това не е основната разлика в техния отбор и този на Astralis? Ако Liquid успеят да се преборят с умората, като тук не говорим само за физическа умора, а психическа такава, то те определено могат да се представят на ниво, но тези пътувания до Китай, после Америка, после отново Австралия, може да се окажат ключови.

А докато чакаме следващите големи турнири, след IEM Katowice Major, вече знаем, че предстои StarLadder Major в Берлин, както винаги - Have Fun

Няма коментари

Напиши коментар