Vertigo ще бъде играна на BLAST Pro Series събитията след Miami
CS:GO

Vertigo ще бъде играна на BLAST Pro Series събитията след Miami

BLAST Pro Series обявиха, че Vertigo ще бъде играна на всички събития след това в Маями

Всички BLAST Pro Series събития, след Маями, които до момента знаем, че са в Мадрид и Лос Анджелис, ще включат новата карта, която Valve представиха наскоро, че влиза в активния map pool.

Cache беше картата, която отива за преработка (която вече тече, FMPONE сподели видео по въпроса), докато Vertigo ще заеме мястото ѝ.

Първият официален турнир, в който ще видим картата ще бъде идващият DreamHack Open Rio De Janeiro 2019, който ще се проведе от 19-21 април.

Преди DreamHack Open Rio да стартира, обаче, Valve ще имат достатъчно време да оправят картата, като този път, надявам се, ще послушат професионалните играчи и тяхното мнение, защото това са хората които прекарват хиляди часове в играта и могат да дадат най-обективно мнение.

Бразилското събитие ще започне на 19 април и ще включва осем отбора, които ще се борят за по-голямата част от наградния фонд, който ще бъде 100 хил. долара.


BLAT Pro Series приветства Vertigo, веднага след събитието в Маями

BLAST Pro Series е един от първите организатори на турнири, които официално обявиха имплементирането на картата на техните събития, като Маями ще започне след по-малко от две седмици, на 12-13 април и ще бъде последното събитие, в което Cache ще бъде официална карта за игра. Събитията в Мадрид и Лос Анджелис ще бъдат първите, в които ще наблюдаваме новата карта и ще се проведат на 10-11 май и 12-13 юли, респективно.

Аз лично направих няколко игри на картата и не съм особено доволен от това, което видях и очаквам промени.

Бих искал да видя няколко срещи от най-високо ниво на тази карта, за да видя точно как трябва да се случват нещата, защото в момента е страшен хаос. Това, което забелязах е, че много бързо се стига до бомба Б, а ако искате, дори може да използвате флашки от базата на терористите посока бомба А или Бомба Б.

Картата определено е интересна, но и липсва нещо, което се надявам Valve да добавят преди събитието в Рио де Жанейро.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар