vice ще бъде новият играч на Cloud9
CS:GO

vice ще бъде новият играч на Cloud9

Cloud9 решиха да дадат шанс на Daniel "vice" Kim, който ще започне работа в отбора веднага, но ще бъде на изпитателен период.

23-годишният играч, ще влезе в отбора на Cloud9, след напускането на Robin "flusha" Ronnquist и Jordan "Zellsis" Montemurro, който беше на изпитателен период в отбора за първите два месеца от 2019, преди да бъде освободен от задълженията си в началото на март месец.

Идването на vice в отбора е вследствие на разпадането на Rogue, като повечето от играчите им получиха оферти от други отбори и очевидно са ги приели.


Първото събитие на vice, с отбора на Cloud9 ще бъде BLAST Pro Series Miami, в средата на април

Американецът ще изиграе последното си събитие с отбора на Rogue, на StarSeries i-League Season 7, което ще свърши на 7-ми април, по-малко от седмица, преди офлайн дебюта му с Cloud9 на BLAST Pro Series Miami, събитие, което ще с проведе на 12-13 април.

С идването на vice, Cloud9 ще се опитат да стабилизират състава си, след промените, които правят вече цяла година. От март 2018, отборът не е бил с еднакъв състав повече от два месеца, като така и не достигаха до резултати, а и като добавим и болестта на Maikil "Golden" Selim, която продължи до края на 2018, то нещата въобще не изглеждаха добре за северноамериканската организация.

С vice в отбора, Cloud9 ще изглеждат по следния начин:

United States Timothy "autimatic" Ta
United States William "RUSH" Wierzba
Sweden Maikil "Golden" Selim
France Fabien "kioShiMa" Fiey
United States Daniel "vice" Kim (изпитателен период)

United States Ronald "Rambo" Kim (треньор)

Известно време се говореше, че Cloud9 са в преговори с k0nfig и JUGi от OpTic, но все още нищо не е ясно.

От 4-ти март до момента, Cloud9 не успяха да намерят заместник на Jordan "Zellsis" Montemurro, което е и причината отборът да се откаже от втората седмица на ECS Season 7 NA League.

Cloud9 трябваше да срещнат compLexity във втората седмица на ECSBad News Bears заместиха отбора, като точно те ще срещнаха състава на Peter "stanislaw" Jarguz и компания и загубиха с 0-2 карти.

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар