Видео: Топ 20 CS:GO играчи за 2018
CS:GO

Видео: Топ 20 CS:GO играчи за 2018

Колегите от HLTV и специално Filip "filq" Szatkowski са направили специално видео, в което участват топ 20 играчите за 2018 година.

2019 стартира с новата ранглиста на играчите, която ни показа кои са най-добрите 20 за 2018. От началото на януари, до 20-ти, от HLTV разкриха топ 20 на играчите за 2018 година, като добавиха и интересни статистики за всеки един от тях през годината и естествено причината, поради която са класирани на дадено място.

Тази година двамата най-добри играчи бяха Aleksandr "s1mple" Kostyliev, който успя да победи Nicolai "device" Reedtz за първото място.


s1mple заслужено зае първото място в топ 20 на играчите за 2018

Видеото ни връща много назад, в една историческа за CS:GO година, компилирана в 20 минути с най-интересните отигравания за 2018, като играчите идват от 13 различни държави.

 

Общо 21 големи турнира бяха изиграни през 2018, което допълнително затрудни отбора от анализатори да подберат точните играчи, които да влязат в класацията.

Ако все още се чудите как точно са подбрани топ 20 на играчите за 2018 година, то винаги може да посетите тази статия, в която колегите от HLTV обясняват точно как стават нещата. Естествено, ще ви трябват и малко познания по английски език.

Накратко казано, HLTV вземат под внимание индивидуалните статистики на играчите и това, че Astralis спечелиха над 10 турнира през 2018 не помогна на device да заеме първото място. Други важни неща са спечелените MVP(най-ценен играч) медали, както и EVP(изключително ценен играч).

Колко точно щети са нанесени от даден играч, какво влияние е имал играчът в срещите на отбора му, отварящи рунда фрагове, също и клъчове (все още не знаем защо Xyp9x е 13-ти в ранглистата) и как са се представили на най-големите събития за годината.

Общо осем играча влизат за първи път в топ 20 през тази година.

Ето и пълния списък с топ 20 играчите на годината:

1. Ukraine Aleksandr "s1mple" Kostyliev
2. Denmark Nicolai "device" Reedtz
3. Bosnia and Herzegovina Nikola "NiKo" Kovac
4. Russia Denis "electronic" Sharipov
5. Denmark Peter "dupreeh" Rasmussen
6. Canada Keith "NAF" Markovic
7. Denmark Emil "Magisk" Reif
8. Denmark Lukas "gla1ve" Rossander
9. Sweden Freddy "KRIMZ" Johansson
10. Brazil Marcelo "coldzera" David
11. Slovakia Ladislav "GuardiaN" Kovács
12. Canada Russel "Twistzz" Van Dulken
13. Denmark Andreas "Xyp9x" Højsleth
14. Czech Republic Tomáš "oskar" Štastný
15. United States Jonathan "EliGE" Jablonowski
16. Finland Miikka "suNny" Kemppi
17. United States Timothy "autimatic" Ta
18. Norway Håvard "rain" Nygaard
19. Estonia Robin "ropz" Kool
20. Denmark Valdemar "valde" Bjørn Vangså

 

Източник: HLTV

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар