Vince Hill повече няма да коментира събития
CS:GO

Vince Hill повече няма да коментира събития

Vince "Vince" Hill няма да пътува повече за събития, като новината идва директно от 32-годишния коментатор.

В емоционално YouTube видео, Vince обяви, че прекратява кариерата си като коментатор за "неопределено време", като това се дължи на проблеми със здравето.

Основният проблем е, че се налага да пътува много, което е задължително за най-добрите коментатори в света. Hill обясни, че не се чувства много добре и в момента не може да си позволи да пътува толкова, като спомена проблеми със сърцето и кръвното налягане.

Във видеото, той казва, че има нужда да стои настрани от "драма", която явно има на голямата сцена, а той определено има нужда да стои далече и затова се отказва напълно.

Английският коментатор стана много популярен сред зрителите, в последните години, като започна да бъде канен на все по-големи събития. Последното събитие на Vince беше DreamHack Masters Stockholm, където коментираше с Henry "HenryG" Greer. Също така сподели в YouTube видеото, че "кашля кръв", след като изхабил гласа си във финала на събитието.

Hill иска да се откаже, когато се намира на върха, като знае, че "нещата ще станат по-зле" ако продължи да участва на събития.

От друга страна, Vince каза, че ще продължи да стриймва и може би ще коментира CS:GO онлайн, от вкъщи, ако има организатори, които ще му позволят това.

 

 

Източник: HLTV 

Няма коментари

Напиши коментар