Vitality победиха FURIA и спечелиха ECS S7 Finals
CS:GO

Vitality победиха FURIA и спечелиха ECS S7 Finals

Vitality спечелиха седмия сезон на Esports Championship Series (ECS), след победа над FURIA в доста едностранен мач.

Преди да започне мача, Dan "apEX" Madesclaire призна, че е искал да си отмъсти срещу FURIA, заради загубата от тях в Далас.

Е, определено този път французите изглеждаха доста по-добре, много доминантни във всеки един аспект от играта, като спираха FURIA, каквото и да опитваха те.

Mathieu "ZywOo" Herbaut отново показа завидна форма, но Vitality определено показаха отборна игра, както никога досега. Резултатът на Inferno можеше да бъде още по-зле за FURIA, ако Kaike "KSCERATO" Cerato не беше спечелил clutch още в първия рунд.

Все пак нещата се получиха много добре за французите, които спечелиха втората си титла в порядъка на три седмици и ще имат месец да се подготвят за следващото събитие - ESL One Cologne, за което са едни от фаворитите.

FURIA, от друга страна, придобиха голям опит. Ще имат време да ближат раните си, макар че трябва да се завърнат в сървъра само след няколко дни, когато ще играят в затворената квалификация за Americas Minor, преди отново да летят обратно за Европа за Moche XL Esports.

Както казахме по-горе KSCERATO направи страхотно 1 vs 4 отиграване, като наказа Vitality и тяхното самочувствие в рунд, който беше сигурен за французите. Въпреки всичко това не повлия особено много на Vitality и те продължиха към победата.


Vitality показаха силна отборна игра и спечелиха ECS S7 Finals

След като Vitality стабилизираха банковата си сметка, нещата започнаха да се променят тотално. Изненадата дойде, след доста различни дефанзивни тактики на французите, които просто не даваха шанс на FURIA да направят каквото и да е в седем поредни рунда. Въпреки това, Andrei "arT" Piovezan и компания успяха да намалят дефицита до минимум преди края на първата част.

След почивката, Vitality отново настъпиха газта и спечелиха пет поредни рунда. Бразилците върнаха два рунда, но това не беше достатъчно и така Vitality се поздравиха с победата на Inferno.

Французите използваха инерцията си от първата карта и я пренесоха на Overpass, като не ставиха шансове на FURIA и тяхната офанзивна игра. Резултатът вече беше 6-0, а бразилците най-после направиха нещо по-добро и взеха три рунда, но това беше всичко за първата част от тяхна страна, след перфектната защита на Vitality, а френския вундеркинд ZywOo завърши с 19 фрага.

Вече, като терористи, Vitality спечелиха рунда с пистолетите, след агресивен натиск над бомба А. Двойни убийства от KSCERATO и Yuri "yuurih" Santos в първия рунд с пушки даде надежди на бразилците, но те просто забавиха неизбежното и французите много бързо затвориха сериите с 16-9 на Inferno и 16-4 на Overpass и така спечелиха ECS S7 Finals.

Разпределение на наградния фонд:

1. France Vitality - $225,000
2. Brazil FURIA - $100,000
3-4. Denmark North - $50,000
3-4. United States NRG - $50,000
5-6. United States Complexity - $25,000
5-6. Denmark Astralis - $25,000
7-8. Sweden NiP - $12,500
7-8. Brazil MIBR - $12,500

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар