Vitality са шампионите на Charleroi Esports
CS:GO

Vitality са шампионите на Charleroi Esports

Vitality победиха Sprout във финала на Charleroi Esports с 2-0 карти и вдигнаха титлата в Шарлероа.

Като терористи на Inferno, Sprout взеха първия рунд, след успешна игра на бомба Б, а след това успяха да си затворят и следващите два рунда, за да поведат с 3-0. Vitality успяха да се върнат, веднага щом взеха пушки, но Timo "Spiidi" Richter спечели 1 vs 2 ситуация, за да върне трите рунда предимство веднага след това.

Много добре изиграната половина, като терористи на Sprout продължи още, като немците не оставяха шансове на французите да направят каквото и да е и първата част завърши при резултат 11-4.

Vitality с нови сили започнаха втората част, като спечелиха осем поредни рунда и така за първи път водеха в мача. Sprout спряха инерцията на французите, след eco рунд, но Nathan "NBK-" Schmitt и компания не се разконцентрираха и затвориха първата карта с резултат 16-12, след изключително добра игра, във втората част.


След неприятен старт на финала, Vitality доминираха в останалата част от него

Французите предчувстваха победата, а тепърва трябваше да играят на Cache, на която карта победиха другата френска сила - G2, малко по-рано в същия турнир. Sprout спечелиха рунда с пистолетите и anti-eco рунда, за да поведат в резултата отново, като терористи. Всичко обаче приключи много бързо, като Vitality затегнаха защитата си и до края на първата част не срещнаха особени затруднения с немската офанзива. и затвориха първата част с доста доминантен резултат - 12-3.

Вече като CT, Sprout отново спечелиха първите три рунда от частта, за да се задържат в играта. И веднага след като Vitality взеха пушки - всичко приключи. Французите взеха четири поредни рунда, за да се стигне до резултат 16-6 и така Vitality станаха шампионите на Charleroi Esports.


Изображение: HLTV

Класирането на Charleroi Esports изглежда по следния начин:

1. France Vitality -~$56,250
2. Germany Sprout - ~$22,500
3-4. France G2 - ~$11,250
3-4. Europe Epsilon - ~$11,250
5-6. France LDLC - ~$3,250
5-6. Europe GamerLegion - ~$3,250
7-8. Poland Virtus.pro - ~$2,250
7-8. Malaysia FrostFire - ~$2,250

Предстоят ни още много турнири и ще е интересно да наблюдаваме французите срещу по-силни противници.

От друга страна, Epsilon със SPELLAN и DroW успяха да стигнат до 3-4 място на турнира, което си е постижение за толкова нов отбор. Пожелаваме успехи на българите в идващите им мачове!

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар