Vitality се класираха за ESL One Cologne
CS:GO

Vitality се класираха за ESL One Cologne

Във финала на квалификацията за турнира, Vitality победиха Heroic с 2-1 карти и заслужиха мястото си на финалите в Кьолн.

Vitality и Heroic се изправиха един срещу друг във финала на затворената квалификация, която дава шанс за класиране на ESL One Cologne 2019.

Французите спечелиха мачовете си срещу ALTERNATE aTTaX и AVANGAR, по-рано в квалификацията, докато Heroic се справиха с HellRaisers и North.

Сериите започнаха на Mirage, като Heroic тръгнаха малко по-смело и взеха контрол над картата, като Терористи, печелейки с 6-2. Nathan "NBK-" Schmitt и компания отговориха с четири поредни рунда, за да изравнят резултата, но датчаните отново обърнаха нещата в своя полза не след дълго. Първата част завърши с резултат 9-6, а след като смениха страните си, Heroic много бързо стигнаха до 15-6, като естествено Vitality опитаха завръщане, но то не се получи, като загубиха с 16-12.


apEX и отборът му си подсигуриха мястото на ESL One Cologne

Следващата карта беше изборът на Vitality - Nuke, но Heroic отново започнаха обещаващо с резултат 5-1, като CT. Този път Mathieu "ZywOo" Herbaut поведе отбора си и Vitality спечелиха още два рунда, преди края на първата част. Веднага след смяната, французите не оставиха никакви шансове на Heroic, като затвориха картата с резултат 16-8, с изключително добър CT side.

Решаващата карта беше Overpass, а Vitality тръгнаха добре с 3-0, преди Heroic да ги изравнят, след като Benjamin "blameF" Bremer и Adam "friberg" Friberg направиха още пет фрага в четвъртия рунд. Французите отново се върнаха в играта и поведоха с 8-4, като дадоха само един рунд, който беше спечелен в 1 vs 2 ситуация на Martin "stavn" Lund.

Alex "ALEX" McMeekin водеше ранглистата по фрагове в отбора на Vitality, като те затвориха първата половина с резултат 10-5, но датчаните успяха да се задържат в мача, след като спечелиха втория рунд с пистолети, след 2 vs 2 рунд, спечелен от датчаните.

След като намалиха дефицита до само един рунд, при 11-10, ZywOo спечели 1 vs 1 ситуация и от там нататък нещата потръгнаха за Vitality и въпреки опитите на Heroic, Cedric "RpK" Guipouy затвори сериите, след три убийства направени само на 1 живот.

Ето и участниците на ESL One Cologne до момента:

Denmark Astralis
Finland ENCE
Sweden fnatic
Ukraine Natus Vincere
Australia Renegades
United States NRG
France Vitality
North America NA Qualifier

Germany BIG
Europe FaZe
Brazil MIBR
Sweden NiP
Europe mousesports
Other Покана
Europe Европейска квалификация #2
Asia Азиатска квалификация

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар