Vitality спечелиха DreamHack Atlanta
CS:GO

Vitality спечелиха DreamHack Atlanta

Vitality победиха Luminosity с 2-0 и спечелиха DreamHack Open Atlanta.

Mathieu "ZywOo" Herbaut беше човекът на фокус при победата на Vitality над DreamHack Atlanta.

Въпреки че този път играчът не носеше отбора на гърба си, то той показа на какво е способен и че е играч от световна класа.

Luminosity опитаха да контрират опонентите си поне на техния избор на карта - Mirage, но сякаш Vitality винаги бяха крачка пред тях, а и класата си каза думата.

След цели седем рунда, Luminosity успяха да запишат един на своя сметка. Двата снайпера в ръцете на Vitality не дадоха шансове на бавните рундове, които Luminosity правеха. Естествено дойде време за бърза игра и това се отплати, като бразилците стигнаха до резултат 4-7. Въпреки това французите не позволиха да се случи изненада и си взеха нужните рундове, като в крайна сметка спечелиха Mirage с 16-4.


Това е първата титла на Vitality, след като събраха състава си

Overpass стартира добре за Henrique "HEN1" Teles и отбора на Luminosity, които спечелиха рунда с пистолетите, след три фрага на HEN1. Vitality отговориха чак в 3-я рунд и след това отново заеха лидерската позиция, като поведоха на бразилците.

Първата част завърши при резултат 4-11, а Luminosity успяха да спечелят и втория рунд с пистолети, което им даде малко надежди. Същите тези надежди бяха натрошени на малки парченца, след като ZywOo взе калашник и направи ACE.

Бразилците успяха да спечелят рунда след това, но Vitality отново успяха да спечелят, този път eco рунд, след страхотно отиграване на Dan "apEX" Madesclaire и трите негови фрага. Това постави бразилците в много лоша ситуация, защото икономиката им беше разбита.

Победата за Vitality не закъсня и те вдигнаха трофея, като това им беше първия трофей, откакто са отбор.

Определено Vitality имат потенциал да станат добър отбор, след представянето си на DreamHack Atlanta. Играчи като Mathieu "ZywOo" Herbaut започват да набират скорост и опит, а това ще бъде едно от най-важните неща. Все пак индивидуалната игра неведнъж е печелила турнири, като сме били свидетели на играта на s1mple, electroNic и NiKo, а сега имаме и още една звезда, която изгрява. Докъде ли ще стигнат Vitality? Предстои да разберем.

 0 - 2 

4 Mirage 16

6 Overpass 16


Изображение: HLTV

Финално класиране:

1. France Vitality - $50,000
2. Brazil Luminosity - $20,000
3-4. North America compLexity - $10,000
3-4. Canada Ghost - $10,000
5-6. United States eUnited - $3,000
5-6. United States Rogue - $3,000
7-8. United States Envy - $2,000
7-8. Denmark Fragsters - $2,000

Изображение: DreamHack

Няма коментари

Напиши коментар